Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokszor olvastam már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokszor olvastam már, hogy sok lány, nő csak szórakozásból megy fel a társkereső oldalakra, és azon röhögnek, amiket írnak nekik. Mi ebben a jó nekik?

Figyelt kérdés
Esetleg nincs egyéb időtöltésük, mint ez a primitív viselkedés? Nem gondoltak még bele abba, hogy mi lenne, ha ők küszködnének a férfiak helyében a hiába írt megválaszolatlan levelekkel?
2018. dec. 30. 09:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
66%

"Huszonéves nők szórakoztak rajtam!"

Ez akkor is gyerekes. Nem kell foglalkozni az ilyenekkel.

2018. dec. 30. 10:25
 12/31 A kérdező kommentje:
Az ilyenek marhára unatkozhatnak, ha meg párjuk van, akkor főleg érthetetlen, hogy vajon mitől unják magukat ennyire. Akiket meg hidegen hagy, na az megint egy külön kategória, hacsak nem kapnak nagyon sok levelet, egy elutasító választ megérne szerintem a részükről. Az ujjaik biztosan nem szakadnának le. Az is elképesztő, hogy a nők csinálják ezt, pedig tőlük pont az ellenkezőjét várná az ember, együttérzést, megértést.
2018. dec. 30. 10:34
 13/31 anonim ***** válasza:
13%
Igen, a kérdezőnek igaza van ebben is, hogy amikor a mainstream média azt harsogja, hogy a nők az érzelmek mintaképei, akkor hogy lehet az közben, hogy a valóságban pont a nők a legérzéketlenebbek a magányos, kitaszított emberekkel szemben?...
2018. dec. 30. 10:36
 14/31 A kérdező kommentje:

Erről a bizonyos "ego-tuning"-ról is olvastam már párszor. Ez egy fokkal jobban hangzik, ha valaki emiatt van fent, de persze ez sem menti fel őket, mert ezzel ugyanúgy becsapják a férfiakat, mint akik csak szórakozásból vannak fent.

Az ilyenek szerintem meg örüljenek annak, hogy a párjuknak tetszenek, mert ha ez nem elég nekik, azzal a kapcsolattal gyanítom, hogy valami baj lehet! Nem tudom, mit szólna a párjuk, ha esetleg megtudná, hogy a kedvesük fent lábatlankodik egy ilyen oldalon!

2018. dec. 30. 10:45
 15/31 anonim ***** válasza:
90%

#10 Nem tudom hogy vagy vele, de szerintem semmi ego tunning nincs abban ha nőknek unatkozó férfiak írógatnak.

Nyílván vannak naív, butácska nők, akik ilyenkor ájuldoznak attól, hogy “mennyi férfi oda van értük”, még akkor is, ha a valóság az, hogy a férfi minden nőt belájkolt, gondolván, hogy “hátha valamelyik horogra akad közülük”. Értelmes nő egy kicsit sem fogja ezt hízelgőnek ítélni.

Ha nem válaszolok üzenetekre, az talán azért van, mert meguntam a társkeresőket, nem veszem komolyan, hisz nincs okom erre. Nem is tudom, hogy miért kellene egy pillanatig is komolyan venni unatkozó lájk-hajhász emberkék “szia, mizu?” üzeneteit. Habár számomra ez nagyban függ az üzenet tartalmától.

2018. dec. 30. 10:47
 16/31 anonim ***** válasza:
91%
#14 Figyi, egyetértenék veled, annyi különbséggel, hogy nem csak nők csapják be a férfiakat. Sajnálom, hogy ilyen egyoldalúan látod az egészet, de elhiheted, hogy a te nemed is nagyban “rásegített” arra, hogy a nők is kiábránduljanak a férfiakból.
2018. dec. 30. 10:50
 17/31 anonim ***** válasza:
14%
Nem kell félni,az élet visszaadja nekik.Férfiak amikor megunják a játékszerűket,mehetnek Isten hírével 30 évesen már nem olyan nagy az arcuk.
2018. dec. 30. 10:50
 18/31 anonim ***** válasza:
31%

"#10 Nem tudom hogy vagy vele, de szerintem semmi ego tunning nincs abban ha nőknek unatkozó férfiak írógatnak."

Nem mondom, hogy normális, amit csinálnak, de nekem pont 30+ éves (kolléga)nő ismerősök csinálják ezt.

Ő is unatkozik, esetleg otthon van a gyerekkel, és a Dallas helyett ezzel tölti az idejét, aztán azon nyávog, hogy micsoda férfiak is írtak neki, meg a sok looser mind őt akarja, de egyik sem elég jó, hogy megkapja.

Nem gondolom, hogy ez nem egy beteges játszma, de úgy tűnik elég sokan ezt élvezik.

2018. dec. 30. 10:52
 19/31 anonim ***** válasza:
13%
Don't worry. Gondolj abba bele, hogy az idő a nő ellen, míg a férfinak dolgozik. Most röhögnek, aztán 10-15 év és kiegve ülnek a macsekokkal a kanapén, te meg egzisztenciával rendelkezve jobbnál-jobb nőkkel leszel.
2018. dec. 30. 10:54
 20/31 anonim ***** válasza:
92%

Lehánynám magamat, ha dicséretnek tartanám, hogy a társkeresős faszik rám írnak, hogy "dugunk?". Elmenne az életkedvem.

De azt még mindig nem tudni, te honnan tudod, hogy ő otthon röhög rajtad. Mi csináltunk ilyet, 13 évesen a gyaloglón. Amikor ha valaki szexről kezdett beszélni, sikítva kiikszeltük.

2018. dec. 30. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!