Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyre jobban idősödőm majd férfi válik belőlem az ismerkedés terén?
Csak a kortól nem.
Sőt, ha csak fantáziálsz és vársz, de nem teszel érte, hogy karakteresebb, kiforrottabb legyen a személyiséged, vonzóbb a külsőd, akkor csak még nehezebb lesz 25-30 évesen.
Fejlődj.
#1: A fejlődést milyen módon kellene elkezdenem?
#2: Akkor már úgy is mindegy.
CSAK az idővel nem fogsz SEHOVA sem fejlődni. MINDIG tenni kell a fejlődésért.
Fizikailag: kezdj el edzeni, akár futni, akár úszni, akár kondizni, akár valami küzdő- vagy csapatsportot, ez a testednek is jót fog tenni, és az önbizalmadnak is, ha egyre jobban megy az edzés, sikereket érsz el benne.
Személyiségileg pedig érdemes lenne egy szakembert felkeresned, ha tényleg ilyen szintű önbizalomhiányban szenvedsz, VAGY önfejlesztő könyveket olvass, és alkalmazd a benne lévő dolgokat.
Elsőre nagyon nehéz egyébként változtatni akár a hozzáállásban, akár fizikailag (rendszeresen edzeni), tudom én is, nekem is nagyon nehéz volt eleinte, de muszáj megerőltetned magadat, ha szeretnél fejlődni.
Rád is vár valahol egy lány, de SOSE fogod megtalálni, ha még arctalanul sem mersz beszélgetni másokkal.
A sportolással nincsen baj azt nagyon szeretem.
Elkeserítő,hogy ennyire mulya vagyok,hogy beszélgetni sem merek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!