Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor olvastam már, hogy sok lány, nő csak szórakozásból megy fel a társkereső oldalakra, és azon röhögnek, amiket írnak nekik. Mi ebben a jó nekik?
Mi a jó abban, hogy egyeseknek az az örömforrás, ha belerúghatnak a másikba, megalázzák a másikat?
Mi a jó a Dögöljön meg a szomszéd tehene is! felfogásban?
"Mi a jó a Dögöljön meg a szomszéd tehene is! felfogásban?"
Ezeknek a nőknek VAN párjuk, akik röhögnek a magányos férfiakon!
"Tini kategória."
Huszonéves nők szórakoztak rajtam!
Konkrétan valami nevetséges baromságot írtál, ami miatt röhögnek?
Vagy ok nélkül röhög rajtad valami agyatlan nőszülemény? Nem értem hogy kellene elképzelni a helyzetet.
Biztos vagyok benne, hogy nem röhögés miatt mennek fel, viszont arról nem tehetnek, ha épp röhejes üzenetet kaptak. Élőben is épp úgy kiröhögi minden ember a nevetséges embereket, nem csak társkeresőn, tehát nincs különbség
Netán az a bajod, hogy nem válaszoltak egy leveledre és félsz, hogy most épp nevetnek rajta? Ne aggodj kedves, megsúgom neked, teljesen hidegen hagyja őket, nem szórakoznak rajta, lehet hogy simán csak lesz@rják.
Ezt úgy hívják, hogy EGO tuning.
Otthon a párja, de azért kíváncsi, hogy még jó nő e, élvezi azt, hogy megkeresik, hogy bókolnak neki, de nem akar semmi mást, csak egy kis figyelmet, és azt a tudatot, hogy még mindig bejön a pasiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!