Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Hogy álltok a tetovál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hogy álltok a tetovált nőkkel? Plusz pont a tetoválás, mínusz pont, kizáró ok vagy semleges?

Figyelt kérdés

2018. dec. 27. 17:02
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
81%

Örülök a sok nemleges válasznak!

Így több tetovált suna marad a magamfajta kanoknak!

Köszi!!!!

2018. dec. 27. 18:53
 32/41 anonim ***** válasza:
14%

az igazi ribik varratják magukat. bocsi, de én még nem láttam olyan nőt akinek tetkója volt és nem lépett félre.

nálam kizárt :D

2018. dec. 27. 19:17
 33/41 anonim ***** válasza:
0%
A lábfejen lévő tetoválás nálam K.O.-t okoz:).
2018. dec. 27. 19:32
 34/41 anonim ***** válasza:
75%

Az én barátnőmnek a bal alkarján van egy kisebb tetoválás, ami egy 1/2 felirat. Iker nővérének pedig a jobb alkarján van egy ugyanilyen tetoválás.

Egyáltalán nem zavaró ez, inkább aranyosnak tartom, hogy ezzel is erősítik a köteléket maguk között.

2018. dec. 27. 21:04
 35/41 Rockarc ***** válasza:
29%

Nekem rengeteg tetovalt ismerosom van, tehat kizaro oknak biztos nem mondanam, de a palyafutasom alatt egy baratnom se volt tetovalt, szoval igen, nalam is elegge minuszosnak szamit ez. A felesegemre 10 ev hazassag utan rajott, hogy tetovaltatni akar, elleneztem, megis megcsinaltatta. Szar is lett szerintem, de nem tekintettem valooknak. Aztan par eve lett megegy nonfigurativ, amit el is csesztek egy kicsit. Most nem emiatt, de eppen valunk. Most mar akar nyakig is tetovaltathatja magat, kivancsi vagyok mire jut.

42F

2018. dec. 27. 21:51
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően tetszik, de az is számít, hogy hol és milyen tetoválása van.
2018. dec. 27. 22:20
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

mikeXxX nevű felhasználónak

Ez nem hiszti , csak olyanon vitáztok, aminek nem sok értelme van. 30 év házasság komoly kapcsolatnak számít nálad?

Egy másik válaszadó szerint a tetovált nők félrelépnek, marha tudományos, tehát akinek nincs az tuti hűséges, hát biztos...

Nem nőies? Kinek mi a nőies, ne általánosíts

A csillagocskák, repülő madarak, stb tucat nekem sem tetszik, ez a divat, de egy egyedi jelentéssel is bíró tetkó, az igenis simán belefér. Azt, hogy ki csinálja, jól meg kell választani, nem érdemes ezen spórolni

2018. dec. 27. 22:22
 38/41 mikeXxX ***** válasza:
0%
Kedves 37# én általánosítok 😁? Ez érdekes mert én sehol sem írtam hogy ribizli valaki emiatt . Én azt írtam nem szép és a legtöbb választ adó szerint sem de mindegy . Ha szerinted ez jó dolog akkor csináld de azt is fogadd el mik a válaszok itt bár az sem mérvadó persze 😁 .
2018. dec. 27. 23:01
 39/41 anonim ***** válasza:
0%
Nem azt írta, hogy minden tetovált félrelép, akinek meg nincs, az hűséges, hanem a saját tapasztalatát írta le. És attól, hogy neked belefér, miért nem fogadod el, hogy másnak nem?
2018. dec. 27. 23:34
 40/41 anonim ***** válasza:
94%

Én simán elfogadom,ha nincs, mert nem érdekel, egy ember értékét, jellevonásait nem ez határozza meg, nem ennek alapján ítélek. Azt kellene felfogni, és elfogadni, hogy minden ember más. Itt azt boncolgatjátok néhányan, ha valakinek tetoválása van, akkor az kizáró ok egy kapcsolatra, függetlenül attól milyen ember. El kellene már felejteni ezt a nézetet, hogy aki tetovált, az jó ember nem lehet, a világ változik. Még az elején volt valaki, aki azt írta, ellenezte, míg nem találkozott valakivel, akin volt, és mégis beleszeretett. Na az ő látásmódja a helyes szerintem.

Még utoljára, és ezzel részemről lezártam: A tetovált és nem tetovált emberek között az a különbség, hogy a tetováltat nem érdekli, neked miért nincs

2018. dec. 28. 00:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!