Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Hogy álltok a tetovál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hogy álltok a tetovált nőkkel? Plusz pont a tetoválás, mínusz pont, kizáró ok vagy semleges?

Figyelt kérdés

2018. dec. 27. 17:02
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
42%
Attól függ milyen. Valami random hülyeség, az mínusz. De ha nem túl sok, nem túl nagy, és neki valami fontos dolgot jelent akkor igazából mindegy. Van ami kifejezetten tetszik.
2018. dec. 27. 18:05
 22/41 anonim ***** válasza:
81%
Engem nem zavar az sem ha nincs az sem ha van. Mivel én is tetovált vagyok így főleg nem zavar :)
2018. dec. 27. 18:06
 23/41 anonim ***** válasza:
67%
Nincs gondom vele. Nekem is van
2018. dec. 27. 18:08
 24/41 anonim ***** válasza:
52%

Nő ÉS tetoválás függő!

Pl.: [link]

Aki nem dugná, mert tetovált, az homár!

2018. dec. 27. 18:13
 25/41 anonim ***** válasza:
49%

Akkor homár vagyok.

32/f

2018. dec. 27. 18:14
 26/41 anonim ***** válasza:
47%
Mínusz.
2018. dec. 27. 18:22
 27/41 anonim ***** válasza:
46%

@24: Ez nem a dugásról szól, hanem a kapcsolatról. Dugni szinte bárkivel lehet, mert az csak szex. A kapcsolat ennél több.

Én is ellene vagyok; a gyönyörű bőrt csak elrondítani lehet; sokkal vonzóbb az ápolt, tiszta bőr.

2018. dec. 27. 18:33
 28/41 anonim ***** válasza:
52%
Hagyjátok már ezt a baromságot! Mi köze a tetoválásnak a személyiséghez?Ha tetovált vagy csak ribi lehetsz, vagy mi van??? Hol élünk? Sissynek is volt tetoválása, pedig császárné , és királynő volt!!! Több, vagy kevesebb volt? Vagy tegyük fel, súlyos beteg vagy, az orvos tetovált, elutasítod? Ez egy ilyen kor, mindenki azt csinál a testével, amit akar. Aki divatból csináltat, így járt, akinek más okból van, azt meg nem érdekli más mit gondol, ennyi!!Mivel jobb a műköröm, erős smink, plázafeeling, táskához illő kiskutya, stb..??? Ez sem érdekli a fenét sem. Nekem van sok, nő vagyok, 40+, befektetésekkel foglalkozom, soha senkit nem érdekelt, pedig látszik egynémelyik. Nem ezen múlik. jöhet a lepontozás, fújolás
2018. dec. 27. 18:38
 29/41 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%
Ha hosszasan, lelkesen tud róla mesélni és van is értelme, hogy miért tetováltatta magára, mit jelent, mi a háttere, akkor semmi kifogásom ellene. Viszont amikor meglátom egy nő segge fölött a r#bancrendszámot, vagy különféle igénytelen, nonfiguratív plecsniket, attól a hideg kiráz.
2018. dec. 27. 18:46
 30/41 mikeXxX ***** válasza:
50%
28# Hisztizhetsz de a legtöbb válasz mínusz nem a személyiség miatt pusztán azért mert a legtöbb ember szerint nem nőies ha valaki pedig kefélni akar azt ne keverd össze egy komoly kapcsolattal . 39f
2018. dec. 27. 18:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!