Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogy álltok a tetovált nőkkel? Plusz pont a tetoválás, mínusz pont, kizáró ok vagy semleges?
Figyelt kérdés
2018. dec. 27. 17:02
21/41 anonim válasza:
Attól függ milyen. Valami random hülyeség, az mínusz. De ha nem túl sok, nem túl nagy, és neki valami fontos dolgot jelent akkor igazából mindegy. Van ami kifejezetten tetszik.
22/41 anonim válasza:
Engem nem zavar az sem ha nincs az sem ha van. Mivel én is tetovált vagyok így főleg nem zavar :)
23/41 anonim válasza:
Nincs gondom vele. Nekem is van
24/41 anonim válasza:
27/41 anonim válasza:
@24: Ez nem a dugásról szól, hanem a kapcsolatról. Dugni szinte bárkivel lehet, mert az csak szex. A kapcsolat ennél több.
Én is ellene vagyok; a gyönyörű bőrt csak elrondítani lehet; sokkal vonzóbb az ápolt, tiszta bőr.
28/41 anonim válasza:
Hagyjátok már ezt a baromságot! Mi köze a tetoválásnak a személyiséghez?Ha tetovált vagy csak ribi lehetsz, vagy mi van??? Hol élünk? Sissynek is volt tetoválása, pedig császárné , és királynő volt!!! Több, vagy kevesebb volt? Vagy tegyük fel, súlyos beteg vagy, az orvos tetovált, elutasítod? Ez egy ilyen kor, mindenki azt csinál a testével, amit akar. Aki divatból csináltat, így járt, akinek más okból van, azt meg nem érdekli más mit gondol, ennyi!!Mivel jobb a műköröm, erős smink, plázafeeling, táskához illő kiskutya, stb..??? Ez sem érdekli a fenét sem. Nekem van sok, nő vagyok, 40+, befektetésekkel foglalkozom, soha senkit nem érdekelt, pedig látszik egynémelyik. Nem ezen múlik. jöhet a lepontozás, fújolás
29/41 A legrosszindulatúbb válasza:
Ha hosszasan, lelkesen tud róla mesélni és van is értelme, hogy miért tetováltatta magára, mit jelent, mi a háttere, akkor semmi kifogásom ellene. Viszont amikor meglátom egy nő segge fölött a r#bancrendszámot, vagy különféle igénytelen, nonfiguratív plecsniket, attól a hideg kiráz.
30/41 mikeXxX válasza:
28# Hisztizhetsz de a legtöbb válasz mínusz nem a személyiség miatt pusztán azért mert a legtöbb ember szerint nem nőies ha valaki pedig kefélni akar azt ne keverd össze egy komoly kapcsolattal . 39f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!