Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nálatok mennyire kizáró ok a tetoválás?
Figyelt kérdés
A jobb alkaromon, mindkét csuklómon, a bal alkaromon kívül, és egy teli hátas tetoválásom van. Nektek ez még beleférne?2018. szept. 30. 13:45
2/19 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen tetoválás.
4/19 anonim válasza:
Attól függ, milyen és mennyire igényes. Nálam inkább az kizáró ok, ha nincs tetoválás, mert nekem van pár és még tervezek is. A tetoválatlan pasik tapasztalatim szerint 90%-ban nem szeretik a tetovált nőket.
5/19 anonim válasza:
Nekem is van 4, eddig.
A véletlen műve eddig, hogy nem tetoválttal ismerkedtem. :D
Kizáró ok max az lenne, ha valami igénytelen hányás lenne az illetőn a tetkó.
6/19 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, nálam kizáró ok. Nem tetszenek a tetovált pasik.
7/19 anonim válasza:
Ba tetszik ah arcod es az alakod,akkor akar teljes testes tetko is lehet rajtad.
N/37
9/19 anonim válasza:
#5, megindokoltam a válaszomat. Sajnálom, hogy gondjaid vannak a szövegértéssel (ahogy a leszavazásból ítélve másoknak is).
Nekem MINDEGY, van-e tetoválása egy férfinek vagy nincs, de a nem tetovált férfiak nagy része nem kedveli a tetovált nőket. Tapasztalat. Itt is megy a fröcsögés állandóan, hogy milyen undorítóak a tetovált nők, még azok is, akiken csak 1-2 apróság van.
10/19 anonim válasza:
Rettentően felszínesnek kéne lennem,ha egyáltalán érdekelne ki mit varratott a testére.
Én személy szerint imádom a tetoválást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!