Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Nálatok mennyire kizáró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nálatok mennyire kizáró ok a tetoválás?

Figyelt kérdés
A jobb alkaromon, mindkét csuklómon, a bal alkaromon kívül, és egy teli hátas tetoválásom van. Nektek ez még beleférne?
2018. szept. 30. 13:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%
Igenyes ferfin, nincs tetovalas.
2018. szept. 30. 15:19
 12/19 anonim ***** válasza:
57%
Nálam is teljesen az. Egyetértek a #11-essel. Meg különben is, már jó ideje nem törzsi társadalomban élünk.
2018. szept. 30. 15:20
 13/19 anonim ***** válasza:
31%

Nem.Igazatok van.Az ítészek társadalmában élünk.Akik bármikor,bármilyen körülmények között hajlandóak szolgálatba állni.

Akkor gondolom az a nő is igénytelen akin van tetkó,ugye?

Megye és élem tovább az ítéletektől mentes,boldog életemet.:)

2018. szept. 30. 15:30
 14/19 anonim ***** válasza:
74%
Sosem volt tetovált partnerem..akár mennyire is divat manapság. A nőkőn például szerintem kimondottan undorító.
2018. szept. 30. 16:16
 15/19 anonim ***** válasza:
85%
#4 Én imádom a tetovált csajokat, rajtam nincs egy tetoválás sem. (31/F)
2018. szept. 30. 17:26
 16/19 anonim ***** válasza:

Én nem láttam még olyan pasit tetkóval amitől benedvesedtem volna.

Egyesek karja már olyan feketére van varrva, hogy az ember lánynak az az érzése, hogy egy varánusz akarja átölelni.

2018. szept. 30. 17:32
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem kizáró ok. Nyilván ne nézzen úgy ki, mint azok az őrültek, akiknek az egész testük leopárd mintás.
2018. szept. 30. 17:39
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha igényes, nekem nagyon bejön.:)

tetoválatlan n/30

2018. dec. 27. 21:18
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha egy tetovált és egy tetkó nélküli azonosan "szuper-pasi" közt kellene választanom, akkor a tetkó nélkülit választanám!

Egyéb esetekben a szimpátia a döntő.

2018. dec. 27. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!