Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nálatok mennyire kizáró ok a tetoválás?
Figyelt kérdés
A jobb alkaromon, mindkét csuklómon, a bal alkaromon kívül, és egy teli hátas tetoválásom van. Nektek ez még beleférne?2018. szept. 30. 13:45
11/19 anonim válasza:
Igenyes ferfin, nincs tetovalas.
12/19 anonim válasza:
Nálam is teljesen az. Egyetértek a #11-essel. Meg különben is, már jó ideje nem törzsi társadalomban élünk.
13/19 anonim válasza:
Nem.Igazatok van.Az ítészek társadalmában élünk.Akik bármikor,bármilyen körülmények között hajlandóak szolgálatba állni.
Akkor gondolom az a nő is igénytelen akin van tetkó,ugye?
Megye és élem tovább az ítéletektől mentes,boldog életemet.:)
14/19 anonim válasza:
Sosem volt tetovált partnerem..akár mennyire is divat manapság. A nőkőn például szerintem kimondottan undorító.
15/19 anonim válasza:
#4 Én imádom a tetovált csajokat, rajtam nincs egy tetoválás sem. (31/F)
16/19 anonim válasza:
Én nem láttam még olyan pasit tetkóval amitől benedvesedtem volna.
Egyesek karja már olyan feketére van varrva, hogy az ember lánynak az az érzése, hogy egy varánusz akarja átölelni.
17/19 anonim válasza:
Nem kizáró ok. Nyilván ne nézzen úgy ki, mint azok az őrültek, akiknek az egész testük leopárd mintás.
18/19 anonim válasza:
Ha igényes, nekem nagyon bejön.:)
tetoválatlan n/30
19/19 anonim válasza:
Ha egy tetovált és egy tetkó nélküli azonosan "szuper-pasi" közt kellene választanom, akkor a tetkó nélkülit választanám!
Egyéb esetekben a szimpátia a döntő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!