Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ismerkedésnél mi a véleményetek, ha a nő, akivel ismerkedtek, magassarkút vesz fel (mondjuk min.7cm-es sarokkal), tetszik, nem tetszik, zavar, semleges? Ti milyen magasak vagytok?
Tetszik. Nyilván ezzel is érezteti, hogy a kedvemért kiöltözött. És remélhetőleg a többi ruhája is illik ehhez, tehát mondjuk nem farmerban van.
A magasság szerintem abszolút másodlagos. Én 180 cm vagyok, de sose érdekelt, hogy a lány mennyi.
"ha neki fáj a lába" - Nem a sarokmagasságon múlik, hogy fáj-e a lábad egy cipőben, lapos is törte fel a lábamat, elég alaposan vásárolok cipőt, szóval most már nincs olyanom, amiben fájna a lábam, vagy feltörné, vagy bármi, amilyeneket hordok, azok sarokmagasságtól függetlenül számomra kényelmesek, és nem fáj bennük a lábam, nem számít, hogy lapos, vagy épp 7cm magas sarka van, vagy emelt talpú sportcipő.
Csak egy példát hadd hozzak, ha már előjöttél ezzel a hülyeséggel. Rengeteg "szar" cipő van a piacon, nemrég például néztem egy külsőre remekül kinéző, nem magas sarkú bokacsizmát. Tudod, miért nem vettem meg? Belül, hátul éreztem az illesztést a belső textil bélésen keresztül, ott fog először kikopni, és szétcseszi a bokánál a viselője bőrét.
Csak ezért nem tetszik, mert egyes nőismerőseid nem tudnak cipőt vásárolni, aztán hisztiznek, vagy más miatt sem?
Csak mert én pl. nem nyafogok, pont a nagyon alapos cipővásárlási szempontjaim miatt, igaz, így egy cipővásárlás nekem felér egy teljesítménytúrával, de hosszú távon meg jó cipőim vannak, amik bírják a strapát, és amikben én is bírom a strapát, ezért megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!