Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szoktak olyat csinálni, hogy úgy tesznek egy férfi közelében mintha teljesen semleges lenne nekik, közben pedig tetszik nekik?
Többször, mint gondolnád. Mesélek egy példát. Jó barátom anno ismerkedett egy bájos, szép arcú, formás lánnyal, de a nőnek nem kellett persze. Ezzel semmi gond nincs, de amikor kérdezte a barátom, hogy Figyu, ha neked tetszik egy férfi, teszel valamit, odamész, kezdeményezel?
A válasz: Áhh, sohasem. Az az ő dolga minden esetben. :DDDD
Szoktak.
Nem mindenki, de én szoktam. Tudatos is szokott lenni, nemcsak a szégyenlőségem miatt van ez. Sajnos legtöbbször akkor amikor úgy érzem, hogy labdába sem rúghatok a kiszemeltemnél. Pl. nem akarom elárulni, hogy beleestem.
#4 de miért titkolod? És őszintén, szerinted mégis honnan sejthette, ha te titkoltad??? És honnan tudod, hogy nem érdekelné?
Elárulom az igazságot: nem, nem sejtette, hogy nem semleges a számodra, hiszen te titkoltad. Sőt, mivel titkoltad, pont hogy azt érezte, hogy semleges a számodra.
De ha sejtette is, akkor sem tud a helyzettel mit kezdeni, ha a VISELKEDÉSED közömbösséget mutat.
Úgy eleve? Miért érdeklődjünk valaki iránt akinek közömbösek vagyunk és nem viszonozza?
A "valódi érzéseidről" csak te tudsz, és ha azt nem nem tudod valamennyire kifejezni, akkor a masik számára nem is léteznek.
Legközelebb legyél kicsit talpraesettebb, ne félj megnyilvánulni. Nyilván nem vallomásra vagy nyomulásra gondolok, mert az meg ijesztő lehet, de ne titkold az érdeklődésedet, finoman fejezd ki és éreztesd. :)
#6 azt nem tudhatod, hogy nem jönnél-e be neki, ha nem próbálkozol. Ne félj, aki mer az nyer - vesztenivalód nincsen.
#8 a gyökérkedés alatt mit értesz? Ha jópofa csipkelődést, akkor az sokaknak bejön. Legalábbis a közömbösségnél még mindig árulkodóbb, hogy valamilyen reakciót kivált belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!