Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek tetszik semleges/taszító, ha egy lány chokert hord?
Ha valaki nem tudja, mi a choker, leírom, hogy a feszes nyakláncokról beszélek, mint pl az alábbiak:
Azért kérdezem, mert hallottam már férfitől azt, hogy nyakörv, meg nyolc éves kor fölött gáz, de olyat is, hogy csinos. Kíváncsi lennék, melyik vélemény van többségben :)
Nekem tetszik. Bár hozzátenném, hogy ez is akkor mutat jól, ha a lány stílusa is illik hozzá.
Tehát egy kimaszkírozott hatalmas műkörmös lányon nehezen tudnám elképzelni.
Chokerből is sokféle van. Akár nemesfémből is, cicababáknak.
Szép női nyak kell hozzá, mivel odavonzza a tekintetet.
Nem arra a kinyújthatós, ruhós műanyagra gondolok, inkább szép anyagú, pl bársony, vagy hasított bőr darabokra :)
Nekem sem tökéletes a nyakam, közelről sek egy hattyúnyak, de én nagyon szeretem hordani.
hihetetlenül szexi tud lenni :)
mondjuk ezt is tudni kell viselni, szóval akinek kiemeli a szépségét, egy ilyen feltűnő kiegészítő, akkor az viselje. aki kis tömzsi nyakkal rendelkezik, amire nem biztos hogy jó felhívni a figyelmet, az inkább ne hordja.
De akinek jól áll, tényleg nagyon ki tudja emelni a szépséget, szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!