Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte nők! Nektek ez nagyon tetszik, vagy semleges, avgy kimondottan visszataszító?
2017. jan. 7. 15:32
1/29 anonim válasza:
Nekem visszataszító. Még esetleg egy másik fejjel, ami bejön, de akkor se igazán. Nekem nagyon mű.
2/29 anonim válasza:
Számomra is visszataszító, a szőrös, mackós férfiak a zsánerem.
3/29 anonim válasza:
Úristen ne legyetek gyíkok. Ez brutálisan jól néz ki. És legalább nem egyedül nyamnyognék a rizs csirke kombón😂
4/29 anonim válasza:
Elismerem a belefektetett munkát, kitartást, önfegyelmet.
Esztétikailag is okés egy plakáton vagy reklámban.
A való életben nem ilyen férfiakat választottam és a férjem is távol áll ettől az izomtömegtől. Nem vonzódom igazán az ilyen huplis testhez. A soványabb, szikárabb pasikat bírom.
6/29 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik. Az egyetlen bajom vele, hogy nem szőrös.
8/29 anonim válasza:
Biztos hogy itt mindenki őszinte volt? :D Persze, én is tudni mit alakítani rajta. Másik haj, kevesebb olajos csillogás, több szőr a mellkason. De attól még jól néz ki! Mondjuk, számomra amúgy semleges, korban, habitusra kicsit sem illik hozzám, szóval szingliként sem érdekelne, de attól még a vonzó férfi kategóriába tartozik, tudom jól.
9/29 anonim válasza:
Egyáltalán nem tetszik, nem szeretem az ilyen sajtreszelő típusú pasikat.
10/29 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, főleg az arca. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!