Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Őszinte nők! Nektek ez nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte nők! Nektek ez nagyon tetszik, vagy semleges, avgy kimondottan visszataszító?

Figyelt kérdés
[link]
2017. jan. 7. 15:32
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik. Ő viszont NAGYON:

[link]

:))

2017. jan. 7. 16:12
 12/29 anonim ***** válasza:
Dekoratív, kár tagadni. Magam mellé nehezen tudnám elképzelni, de ha szingli lennék, és egy hozzá hasonló külsejű férfi udvarolna, nem kergetném el. Persze, aztán kérdéses, hogy a természete passzolna-e az enyémhez (igencsak kétlem).
2017. jan. 7. 16:25
 13/29 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszik. Soha életemben nem tetszett a szőrös mellkas.
2017. jan. 7. 16:32
 14/29 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, tul sok.
2017. jan. 7. 16:37
 15/29 anonim ***** válasza:
Szép látvány, kár tagadni :)
2017. jan. 7. 16:40
 16/29 anonim ***** válasza:
Nagyon jó pasi....van olyan akinek ez nem tetszik?
2017. jan. 7. 16:45
 17/29 anonim ***** válasza:
Nem tetszik.
2017. jan. 7. 17:09
 18/29 Költőnő? ***** válasza:
Sztem eléggé ott van. Dehát ez csak a külső.
2017. jan. 7. 17:09
 19/29 anonim ***** válasza:
68%
szerintem jól néz ki, azt meg csak remélni tudnám hogy ő nem alapból akar ennyire száraz lenni, és lehetne vele néha jókat is kajálni :D
2017. jan. 7. 17:10
 20/29 anonim ***** válasza:
26%
Na igen... és aztán heti 7x2/3 órát gyúr, nézi magát a tükörben, nem eszik akármit, azt is kiszámolva, tolja a sok port napi 4-5x, stb. stb. Többet nézi magát a tükörben, mint a barátnőjét. Lehet, hogy ő a kivétel, de erősen kétlem. Az ilyen pasikról mindig az jut eszembe, hogy 90%-ban saját magukkal vannak elfoglalva. A maradék tízben meg olyan nőt keresnek, akik el vannak tőlük ájulva, mert hát hiszen olyan szuperek.
2017. jan. 7. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!