Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok olyan pasival akinek tetoválás van az arcán a nyakán vagy kézfején?
Láttam már néhány embert akinek ilyen helyen van tetoválása.
Sok zenésznek is vannak ilyen tetkói.
Ti járnátok ilyen emberrel?
Vele igen:
Csak általában az ilyen férfiakkal jár egy olyan extrovertált életstílus is, ami tőlem teljesen idegen.
Nekem a kézfejtetkóról mindig a börtöntetkó jut eszembe... Az arc/nyak pedig alapból taszít. Ug, hogy nálam egyik sem oké.
Páromnak az egész háta ki van varrva, az viszont számomra még szexi is. Azzal a kapcsolatunk eleje óta nincs bajom, mert bármikor el tudja takarni. De a nyak, arc és kézfej látható, így nálam nem oké.
Arc, nyak nem, kéz nem zavar.
Engem fülön kívül arcon a piercing is zavar.
Ha az arcán van olyannal nem, az gáz.
De volt egy párom akinek a két karja végig volt, volt a lábán meg a nyaka is tele volt, söt a tarkója is.
Igen. Imadom a tetovált férfiakat. Nekem nagyon tetszik ha valakin sok (igényes) tetoválás van. Engem nem zavarna ha lenne az arcán ,nyakán, kezen.
Én is szeretnek a nyakamra tetoválást. Karomon már van
N24
Arcon és nyakon nagyon taszítana.
Kézfejen még okés, bár nekem az se jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!