Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Járnátok olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Járnátok olyan pasival akinek tetoválás van az arcán a nyakán vagy kézfején?

Figyelt kérdés

Láttam már néhány embert akinek ilyen helyen van tetoválása.

Sok zenésznek is vannak ilyen tetkói.

Ti járnátok ilyen emberrel?

2018. dec. 22. 19:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

Páromnak csak az egyik vállán van egy kisebbfajta szimbólum, ez nem zavar. Viszont, ha valaki agyontetováltatja magát azt már nem tartom szépnek, plusz azt se, ha pl az arcát varratja szét ilyen módon.

2018. dec. 22. 21:19
 12/16 anonim ***** válasza:
56%
Nyilán függ attól is, hogy milyenek ezek a tetkók. Én nem nagyon szoktam ez alapján megítélni egy embert, nálam nem számítana túlságosan, nem lenne kizáró tényező.
2018. dec. 22. 22:18
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Nyak, kezfej oké. Arc egyáltalán nem!

N26

2018. dec. 22. 23:24
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Éjszakai élet?
2018. dec. 23. 01:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez önmagában nem lenne kizáró ok. Ha ezen kívül tetszik, tisztességes és a munkája is az akkor minden további nélkül járnék vele. Láttam már orvost, laborban dolgozót is takarhatatlan tetkóval.
2018. dec. 23. 03:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen. Pl. amikor a teljes arca tele van tetoválva vkinek, az visszataszító nekem. A könnytetkó is. Meg ezek a "true life / love" jellegű ujjperc tetkók is, amikről nekem vmiért a börtöntöltetlékek, utcagengszterek meg focihuligánok jutnak eszembe. De van olyan tetkó nyak/arc/kézfejtetkók közül is, amiket érdekesnek tartok pozitív értelemben vagy semlegesnek.
2018. dec. 24. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!