Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extrémebb külsejű nők: Ti összejönnétek átlagos kinézető férfival?
Bocs, de nalam nem lenne eselyed.
A tetovalasok, az extrem kinezet az masfajta szemelyiseget is jelent. Semmi gond nincs az otthonulessel, de en tuti, hogy 1 honap alatt a falat vakarnam unalmamban.
Megértelek olyan szinten, hogy nekem sincs olyan stílusom, amilyen pl. zenéket hallgatok, mert én rengeteg mindenevő vagyok a punktól a metálon át a jó goth zenéig, és egyéb, és így nehezebb összeszedni valakit, mivel kevésbé szúrnak ki a tömegben, a hasonszőrűek, hogy nem vagyok például gothra sminkelve. Szerintem semmivel nincs kisebb esélyed bepróbálkozni egy tetkós csajnál, mint egy tetkó nélkülinél, viszont, ahogy írták fent is, ha mondjuk egy punk lány, nemcsak az instafotók miatt néz ki úgy, akkor nem biztos, hogy meg fog lenni melletted, ha nem engedsz egy kicsit az otthonülésből. Azért hajrá.
Nekem is volt piercinges, tetkós, koncertre járós barátom, simán elvoltunk, nem a természetünk mássága miatt mentünk szét. Ezt nem lehet előre megjósolni.
1-es vagyok. Nekem fontos, hogy egyutt menjunk ide-oda, koncertekre, fesztivalokra. Nem kell, hogy nagyvagany legyen az illeto, de az igen, hogy "eljen".
Az elet nagyon rovid, hogy arra pazaroljam, hogy otthon uljek.
Es nem mellesleg a metalzenekarok sokkal jobbak eloben. Ok, 1-2 kiveteltol eltekintve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!