Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tanácsolják a társkeresé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tanácsolják a társkeresés nehézségeivel küzdő férfiaknak mindig azt, hogy "add önmagad és nem lesz gond"?

Figyelt kérdés

Jó, oké, egy harsány, nagydumás társaság közepe-típus nyugodtan adhatja magát, mert a nők imádják az ilyen pasikat. De egy introvertált, csendes férfinek címezve "kissé" furán hat jótanácsként, hogy "add önmagad": ugyanis ha ezt teszi, levegőnek nézik a nők, le se xarják.

Tehát a magamutogató férfiak számára jó ez a tanács, a háttérben meghúzódni szeretőknek viszont olyan, mint halottnak a csók - ergo ők rá vannak kényszerülve, hogy felvegyenek egy nők számára vonzóbb szerepet. Az ő fejüket hiába tömik ilyen "optimista" szövegekkel.

Hogy látjátok ezt? Miért lehet ez?

2018. dec. 19. 16:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
26%

Neem, azt tanácsolják, hogy minden a srác hibája.

Igen, szerintük ez tanács. És jó.

2018. dec. 19. 18:52
 12/16 anonim ***** válasza:
36%
Hogy magasabbra nőjjön
2018. dec. 19. 19:27
 13/16 anonim ***** válasza:
69%

Miért, mit tanácsoljuk? Kamuzd végig a kapcsolatot? Vagy csak addig játsz az extrovertáltat, amíg be nem paliztad a nőt? Annak aztán sok értelme van...

Amúgy én nem értem, miért jön mindig mindenki ezzel az introvertált, visszahúzódó dologgal... Én is ah vavyok, párom is az... Jé, mégis ki tudtunk alakítani eg, kaocsolatot. Felfigyeltem rá... Az introverzió nem ok arra, hogy egy pasi/nő kukán üljön és várja a sült galambot... Kommunikáció nélkül nem megy semmi... (Tudom, a csevegést meg az ilyen kis összevissza beszélgetéseket én is utálom, de ha egyszer túl kell esni rajta... Szükséges rossz)

2018. dec. 19. 21:24
 14/16 anonim ***** válasza:
25%
Valamit mondani kell. Az mégsem mondhatják, hogy le sem ..., hogy mi a bajod...
2018. dec. 19. 22:12
 15/16 anonim ***** válasza:
72%

Na igen, de kb. szökőévente ha egyszer észreveszi valaki azt aki nem harsány, nem jópofizós, nem keménykedős...

Bár a fene tudja... Minden el van már itt cseszve. A valóság kötelezően rossz, azt hiszem.

Vagy talán maga a "pokol"? Bár az megmagyarázza hogyan éltem túl két "elvileg halálos" dolgot. A pokol nem ereszt könnyen.

2018. dec. 19. 22:15
 16/16 anonim ***** válasza:
16%
Virítsd a lovét és akkor lesz barátnő is. :D
2018. dec. 20. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!