Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tanácsolják a társkeresés nehézségeivel küzdő férfiaknak mindig azt, hogy "add önmagad és nem lesz gond"?
Jó, oké, egy harsány, nagydumás társaság közepe-típus nyugodtan adhatja magát, mert a nők imádják az ilyen pasikat. De egy introvertált, csendes férfinek címezve "kissé" furán hat jótanácsként, hogy "add önmagad": ugyanis ha ezt teszi, levegőnek nézik a nők, le se xarják.
Tehát a magamutogató férfiak számára jó ez a tanács, a háttérben meghúzódni szeretőknek viszont olyan, mint halottnak a csók - ergo ők rá vannak kényszerülve, hogy felvegyenek egy nők számára vonzóbb szerepet. Az ő fejüket hiába tömik ilyen "optimista" szövegekkel.
Hogy látjátok ezt? Miért lehet ez?
Ez olyan duma mint amilyennek az uszoedzoket tudom elkepzelni. "Ussz jobban" :D
Figyelj, mindenki joszandeku akar lenni aki ilyet ir, de igazabol 5 mp-nel igazan senki nem akar ebbe tobb energiat feccolni.
Vagy nem is lehet. Mintha vaknak mondanad h hunyorogj :D
Mert könnyű és jó dolog hazudni egy ilyen botegyszerű szerencsesütis "igazságot".
Nem lehet magunkat adni, ha "nem illünk sehová". Én legalábbis nem vagyok rá képes, ha meg is kísérelem - kvázi mindenki levegőnek néz. Ami hosszabb távon bosszantó.
Sajnos egyszerű algoritmusok alapján kommunikálok már másokkal. Máshogy nem is megy. A legtöbb ember s---fej, hangosak, ordítanak, tízmilliárd "íratlan szabály"-t kellene betartani...
Mostmár aztmondom: Inkább nem.
Ez igaz. Viszont. Ha "nem népszerű" érdeklődései köreid vannak, tök mindegy, hogy magad adod-e. Ha mégis, kb. senkit nem fog érdekelni, max besorolnak "lúzernek" "kockának" "bizarrnak" vagy valami egyéb lenézett kategóriába.
Én próbáltam beszélgetni másokkal a valós dolgaimról - le se szarták. Persze tudom én, hogy "lúzer" hobbijaim vannak, de sajnos ezek a dolgok érdekelnek (érmegyűjtés, Undertale, XX.századi történelem, rejtvények). Ja, legyek más. Akkor már megint ott tartunk, hogy vegyek fel kamu személyiséget.
El van ez cseszve. Sokan fizikailag meg se hallanak, mert szinte mindenki harsány vagy "ordítva" beszél, mint a süketek. Én pechemre halk vagyok, ordítani pedig nem fogok senki kedvéért.
Ideje meghalnom, igaz?
:) Már az sincs olyan messze :)
Hát én nem nagyon reménykedem abban, hogy létezik olyan akit ugyanazok érdekelnek, mint engem. Eddig még egyetlen emberrel sem találkoztam akivel egyeztünk volna, nemtől, kortól, nemzetiségtől függetlenül.
...
...
...
Na, jöhet a lepontozás, látom sokakat ez "éltet". Jó érzés ismét mások boxzsákjának lenni.
Vissza a kályhához, ott a helyem... Sosincs remény.
1) a nők a saját helyzetükből indulnak ki, nekik valóban ennyiből áll a társkeresés. Hacsak nem vagy bűnronda, megállás nélkül nyomulnak rád a férfiak.
2) a számukra vonzó, jóképű férfiakhoz alapból vonzódnak, ezeknek a férfiaknak szintúgy nem kell semmit sem tenniük a létezésen kívül.
3) így adják PC módon a tudtodra, hogy nem érdekled őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!