Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mért gond h valaki tudatosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért gond h valaki tudatosan nem foglakozik kapcsolattal ha mások így is ölik le egymást a párt találásért?

Figyelt kérdés

Csupán érdekelne a logikája a dolognak. Mivel ilyeneket olvastam h van olyan hely ahol nincs ekkora nőhiány meg mért lógnak a dagi nőkön is tízesével a palik holott neki senkije nincs... stb.

Ha így sem jutsz lehetőséghez külső , anyagi okok,... miatt akkor mért jó az h más lenyúlja a lehetőséget ?

Meg van ez a neki nem tetszik h X Y-nak mér nincs nője ? Mer mér is kéne most azzal foglalkozni h kinek miről mi a véleménye mer miért is ? Neki szerzel nőt ?

Tán ő kell elégedett legyen azzal h neked van v nincs ?

Szóval ez mért is gond ?

2017. jún. 1. 17:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Tehát akkor most érthetően megfogalmazva: mi a kérdésed?
2017. jún. 1. 18:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Háromszor átolvastam és az első válaszolóval együtt én sem értem hogy most akkor mit is szeretnél ezzel mondani.

Az a probléma hogy nem értem, nem fogom fel hogy mi a bajod, pedig minden egyes szavad megértem, csak annyira rosszul fogalmaztad meg hogy az egésznek semmi értelme.

2017. jún. 1. 18:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Szoval most azt kerdezed, hogy kiszera mera bavatag? Jol ertem?
2017. jún. 1. 18:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Jó leírom egyszerűbben ha túl sokan vagytok 1 nőre mér kell a balhé h v kinek nem kell csaj ?
2017. jún. 1. 18:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Ki balhézik? Legyél egyedül.
2017. jún. 1. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenki leszrja, mit csinálsz, amíg nem ezen az oldalon hisztizel egész nap "férfitöbbletre" vagy külsőre és anyagi okokra hivatkozva.
2017. jún. 1. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!