Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért gond h valaki tudatosan nem foglakozik kapcsolattal ha mások így is ölik le egymást a párt találásért?
Csupán érdekelne a logikája a dolognak. Mivel ilyeneket olvastam h van olyan hely ahol nincs ekkora nőhiány meg mért lógnak a dagi nőkön is tízesével a palik holott neki senkije nincs... stb.
Ha így sem jutsz lehetőséghez külső , anyagi okok,... miatt akkor mért jó az h más lenyúlja a lehetőséget ?
Meg van ez a neki nem tetszik h X Y-nak mér nincs nője ? Mer mér is kéne most azzal foglalkozni h kinek miről mi a véleménye mer miért is ? Neki szerzel nőt ?
Tán ő kell elégedett legyen azzal h neked van v nincs ?
Szóval ez mért is gond ?
Háromszor átolvastam és az első válaszolóval együtt én sem értem hogy most akkor mit is szeretnél ezzel mondani.
Az a probléma hogy nem értem, nem fogom fel hogy mi a bajod, pedig minden egyes szavad megértem, csak annyira rosszul fogalmaztad meg hogy az egésznek semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!