Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a gond, vagy az ellenkező nemmel?

Figyelt kérdés

Üdvözletem mindenkinek! Olyan kérdésekkel fordulok majd a közeljövőben hozzátok,amik régóta foglalkoztatnak,néha idegesítenek,és sokszor nem kapok rájuk választ! Előmentelben egy kis háttérsztori magamról hiszen a kérdések is magammal kapcsolatban lesznek!

30 éves GY-M-S megyei fiatalember vagyok,7 éve májtranszplantált,ebből kifolyólag alkoholt nem nagyon fogyasztok,dohányozni dohányzom "valamibe megkell halni" címen :) Alapban munkában sikeres,magánéletben kevésbé sikeres vagyok! Van megtakarításom előregondolkodom,állítólag jószívű vagyok,beleadok mindig mindent 1 kapcsolatban,ha úgy látom van jövője,elmondásokból kiindulva rendes,aranyos,odaadó,hűséges,szeretnivaló,őszinte embernek titulálnak,mégsem találok magamnak senkit!Eljárok bulizni,szórakozni,a melóhelyen flörtölök,ismerkedem,barátkozom,kapcsolatokat építek,szeretek kirándulni,moziba járni stb. de valamiért rendre elkerül a szerencse párkapcsolati téren! :)

Akkor a kérdések :

1 : Hol próbáljam meg keresni a Júliámat?

2 : Mit kellene még megtennem annak érdekében,hogy sikeresebb legyek párkeresési téren?

3 : Végső megoldás a költözködés?

4 : Ti mennyi időt vártatok a nagy "Ő"-re?

Előre is köszönöm,,ha végigolvasod! Nem rinyálásból,és nem önértékelési gondokból írtam ki ezt a kérdést,nem muszály elolvasni senkinek,persze úgyis tudom,hogy lesznek "retardok",de sajnos ez a társadalom velejárója! Köszönöm a figyelmet,és azt is ha esetleg válaszolsz a kérdéseimre! :)

2017. okt. 25. 22:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
2017. okt. 25. 22:39
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

58%

:DDDDDDDDDDD

2017. okt. 25. 22:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

1. Tedd le a cigit.

2. Írd le százszor, hogy "muszáj".

3. A rossz tulajdonságaidat is így tudd felsorolni, ne csak a vélt vagy valós jókat.

2017. okt. 25. 22:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
gondold ki milyen társat szeretnél és ne csak a vakvilágba ismerkedj. Tedd le a cigit mert kevés nő szereti ha a pasi büdös. (nem, nem érdekel senkit, h fürdesz meg h van dezodor. hidd el)
2017. okt. 25. 22:56
 5/11 A kérdező kommentje:
#3 Köszi :)
2017. okt. 25. 22:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A hármas jól leírta, még annyit tennék hozzá, hogy a munkahelyeden ne flörtölj, mert az is taszító tud lenni.

Ezenkívül gyakorolj egy kis önkritikát, ha valóban olyan lennél, amilyennek leírtad magad, lenne párod. De a lista kicsit hiányos lehet :D

2017. okt. 25. 23:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz a nagy Ővel mert 1) Ilyen nem létezik 2)ha beleéled magad akkor óriásit tudsz majd visszaesni mind lelkileg mind anyagilag a józanodáskor. :-)
2017. okt. 25. 23:19
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkivel gond van.
2017. okt. 25. 23:55
 9/11 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem kedveskedő, jópofizó "jófiú" vagy, ami taszítja a nőket. Szedj össze egy kis egészséges pimaszságot, vagányságot és ne csak olyan dolgokat mondj az embereknek, amit hallani akarnak!

És tényleg nincs nagy "Ő", csak a mesékben. Szóval arra ne várj!

2017. okt. 26. 01:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Maga a kérdés is durva. Vagy velem van a gond (egyetlen személy) vagy az összes nővel. WTF? Az egész női nem hibája ha te nem találsz párt? Mesélj még....Hármast adom amúgy
2017. okt. 26. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!