Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy érzitek, hogy a való életben is mindenki annyira negatívan áll az ellenkező nemhez, a társkereséshez, mint ahogy az itt a Gyakoris kérdésekből leszűrődik?
Itt gyakorin folyton azt olvasom, hogy a nők a pénzre mennek, a gazdag, izmos férfiak kellenek neki. A pasiknak meg csak punci kell, agy nem, ha nőről van szó és amúgy is csak a farkuk után mennek, lenézik a nőket. Megy keresztbe-kasul a másik nem szidalmazása, és úgy általánosan nagyon negatív az egész kategória. Én is írtam már ki kérdést 1-2x valós problémákkal, de a kommentekből csak azt tudtam meg, hogy mekkora egy kva vagyok és mégis mit várok ezután és mégis hogy képzeltem és lehordtak engem a pokolig, miközben egy olyan problémára szerettem volna megoldást találni, amin szerintem az emberek jelentős része életében legalább egyszer keresztülesik. Gondolom az "elkeseredett magasvékony" pasik szólhattak be, ha már a gyakoris sematikus gondolkodásnál tartunk.
Igazából a kérdésem irányultsága nem a gyakorikérdések szidása, hanem csak érdekel a véleményetek, a tapasztalatotok, hogy a való életben is ennyire negatívnak látjátok tényleg ezt az egészet? És tényleg úgy gondoljátok, hogy mindenkit be lehet kategorikusan sorolni és annak megfelelően ítélkezni, hogy akkor ő nem érdemel meg olyan jó csajt/pasit, mert nincs neki akkora melle/farka/pattanásos/lapos/akármi?
Olykor jó feljönni ide olvasgatni kérdéseket, de máskor meg teljesen lehangoló..
Nem tudom, nincsen 100 fobol allo haveri korom, csak par ember, de naluk pont az itteniek ellentetet tapasztalom, altalaban rohognek az ilyen hulyesegeken, amikor mondok innen peldakat, hogy csak meno autoval, alfahimkent lehet csajozni es tarsai.
Az egyetlen, amit a sracismeroseim is mondanak es itt is irjak neha, hogy sok lannyal nehez beszelgetni egy randin, gyakran passzivak. De olyanrol soha nem erkezett panasz, hogy ne lehetne egyaltalan randit se osszehozni veluk. Jelenleg amugy a sracismeroseim nagyobb resze kapcsolatban van.
Örülök, hogy neked pozitív tapasztalatod van. :)
Régebben nem így álltam hozzá, de fogalmazzunk úgy, hogy azóta "megvilágosodtam", szerintem főleg a korral járt.
Tudod szoktam figyelni az embereket és elég kevés valóban szerelmes párt látok. Inkább vagy elvannak egymás mellett, hiszen ketten jobb mint egyedül vagy egymással villognak, hogy nekik milyen jó nőjük/pasijuk van. Gyakran még a jó nagy "ilyen-olyan, hú de nagy szerelem van közöttünk" pároknál is kiderül, hogy mind csak színjáték és (többnyire a lány) szétrakja kb. mindenkinek. Gyakran 3 havonta eátalál az igazira akivel ismét hatalmas a szerelem és persze egész életükben csakis egymást keresték majd mennek fel a mellkidobós szelfik és a sok nyáladzó komment, de ilyenkor minek is?
Érdekes mert, ha megfigyeled, itt az oldalon is inkább a 25 alatti férfiak az idealisták, a 30 felettiek pedig gyakran kiismerték már a nőket ezért aztán nem is kell nekik az "agy". Idősebb kollégáim sem látják olyan szépnek és ártatlannak őket és 5 napja jegyezte meg egyik meleg kollégám, hogy bár eddig a nőket pártolta érzelmesség és odaadás terén, de egyre inkább úgy tűnik neki is, hogy igazam van mert tényleg azt látja, hogy a lányok többsége egyszerű, ösztönszerű ribi nulla erkölcscsel. Eddig nem tűnt fel neki mert ugye a férfiakat nézte, de ha már egy meleg is azt mondja, hogy csalódik a lányokban és viselkedésükben akkor az elég érdekes.
Amúgy csak nézd meg mennyi férfit/fiút látsz virággal vagy egyéb apró ajándékokkal mászkálni amit épp a barátnőjének visz. Nem sokat mert ma egy lány gyakran jobban örül egy üveg vodkának mint egy rózsának. Ezek után nem véletlen, hogy annyi férfinak nem kell az agy csak a punci.
Élőben én is ezt tapasztalom, kivételek mindig vannak.
20 éves modellalkat pitsa főnökökkel dugatja magát érdekből, fiúk retardáltak, nem becsülik meg a barátnőjüket, lányok ribik, faxról faxra másznak...
És ott az a pár normális, aki a többség miatt szív, és beskatulyáznak egy egész nemet hímringyónak-ringyónak miattuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!