Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy érzitek, hogy a való életben is mindenki annyira negatívan áll az ellenkező nemhez, a társkereséshez, mint ahogy az itt a Gyakoris kérdésekből leszűrődik?
Itt gyakorin folyton azt olvasom, hogy a nők a pénzre mennek, a gazdag, izmos férfiak kellenek neki. A pasiknak meg csak punci kell, agy nem, ha nőről van szó és amúgy is csak a farkuk után mennek, lenézik a nőket. Megy keresztbe-kasul a másik nem szidalmazása, és úgy általánosan nagyon negatív az egész kategória. Én is írtam már ki kérdést 1-2x valós problémákkal, de a kommentekből csak azt tudtam meg, hogy mekkora egy kva vagyok és mégis mit várok ezután és mégis hogy képzeltem és lehordtak engem a pokolig, miközben egy olyan problémára szerettem volna megoldást találni, amin szerintem az emberek jelentős része életében legalább egyszer keresztülesik. Gondolom az "elkeseredett magasvékony" pasik szólhattak be, ha már a gyakoris sematikus gondolkodásnál tartunk.
Igazából a kérdésem irányultsága nem a gyakorikérdések szidása, hanem csak érdekel a véleményetek, a tapasztalatotok, hogy a való életben is ennyire negatívnak látjátok tényleg ezt az egészet? És tényleg úgy gondoljátok, hogy mindenkit be lehet kategorikusan sorolni és annak megfelelően ítélkezni, hogy akkor ő nem érdemel meg olyan jó csajt/pasit, mert nincs neki akkora melle/farka/pattanásos/lapos/akármi?
Olykor jó feljönni ide olvasgatni kérdéseket, de máskor meg teljesen lehangoló..
Nőként el sem tudod titkolni, férfiként meg megmondhatod, hogy régen voltál nővel azért lett ilyen rövid, aztán előveszel a nyelved.
Mellesleg ha olyan jó pasi vagy, hogy a nők a 2. randin szexet ajánlanak, akkor nem lennél szűz.
Vagy csak dumálsz róla? Tudod, amelyik nővel a szexről dumaltam, abból egyet sem fektettem meg.
Látom kifogás mindenre van.
De gondolom a szüzességed el(nem)vesztésének ehhez a tulajdonságodhoz semmi köze. Bizonyára semmi.
# 22
Elég érdekes nőkkel vagy te körbevéve, hogy az ismerkedési fázis elején már a dugásról beszélnek.
Bár ismerek ilyeneket, szóval elhiszem. (egy nagy lotyó mind)
De valószínű dugni akarnak, azért témáznak a szexről veled. Elég fatökű vagy.
Normális nőnél ez maximum a "kavarási fázisban" jön elő, amikor elcsattant már pár csók minimum, vagy volt petting.
De ha ez ennyire szorongást okoz neked a párkeresésben, akkor hazudd azt, hogy egy buli után dugtál valakivel 1-2 éve, kicsit kijöttél a gyakorlatból. Ahogy írták, fiúnál ez úgyis "visszanyomozhatatlan".
24 már csók után megyünk rá erre általában.
Hazudni nem akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!