Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahogy kiteszem a lábam az utcára, érzem magamon az idegen emberek tekintetét. Miért csak a rosszindulatú, idióta emberek találnak meg?
Figyelt kérdés
Akár hova megyek ,végig mérnek,néznek a pasik ,csajok is ,némelyiken látszik is a rosszindulat. Szőke derékig érő hajam van , ki vagyok tetoválva (teli karok és még itt ott)amelyik pasival pedig nem állok le,büdös k...nak hív ,kezeltessem magam mert nem feküdtem le vele és még utána zaklat is telefonon,minden honnan le is tiltottam ahonnan csak lehet . Lelkileg bántanak.25/L2017. aug. 11. 20:40
1/16 anonim válasza:
Lehet, hogy nem szokványos az öltözködésed.
2/16 A kérdező kommentje:
a mai ("méreg drága") trend szerint öltözködöm
2017. aug. 11. 20:43
3/16 anonim válasza:
A problema a fejedben van. A kutyat nem erdekled. Lehet hogy nehany nyaladzo idiota megtalalt, de az emberek 99.9999%-a eszre se vesz.
4/16 A kérdező kommentje:
és mi a probléma a fejemben? kíváncsi lettem most
2017. aug. 11. 20:49
5/16 anonim válasza:
Küldj egy képet magadról majd én elmondom, hogy a külsőddel vagy a belsőddel van-e probléma.
6/16 anonim válasza:
Pont így érzem magam én is, bár régen rosszabb volt... :D Mostanában a boltban való sorban állás a halálom. Érzem a tarkómon, ahogy bámulnak. De szerencsére már jobban kezelem, nagyjából le tudom szarni.
7/16 anonim válasza:
Van egy kis üldözési mániád. De hidd el, te is csak egy porszem vagy a gépezetben. Persze ha csinos vagy, akkor biztos többen megnéznek, mint mást, de abba még nem halt bele senki. Idióta emberekkel meg nem kell foglalkozni.
26F
8/16 anonim válasza:
Szerintem túl vállaltad a tetkót.. olyan ember ne csináljon magából kirakatot, bohócot aki nem tudja magát felvállalni. . Minek csináltál? Nem Tom meg érteni hogy miért csinálnak ennyien tetkót frusztráció levezetésre feltünési viszketegségből? Ha már így bevállaltad akkor viseld is a következményeket, neharagudj h ezt mondom de szerintem a tetkó baromi taszító, főleg egy nőnél, és nemtudom egyáltalán milyen gondolkodásra vall, hogy magát így ki dekorálja, mire gondol olyankor az illető..
9/16 anonim válasza:
Egyet kell értsek #8-al. A hozzászólásaid alapján pedig nem tűnsz egy agytrösztnek.
10/16 anonim válasza:
Full kar tetkó... Hát bocsi de még jó hogy megnéznek...
Az hogy esetleg ez alapján (tetkó) megítélnek az a gáz! Hogy rosszindulatúak az még nagyobb gáz. Nem kell amúgy bemutatni az embereket...
Ami nem szokványos az fura, ami fura, azt kibeszélik, ennyi a történet.
Ne foglalkozz velük.
Küldj fotót kiváncsi vagyok a tetkókra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!