Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkednek meg egy tök idegen lánnyal személyesen? 20/F. Tűnni lent!
Nem, tudom, csak ne "csajozós dumát", valami olyasmit, hogy
Szia! Elég vicces nekem is, hogy idejövök, nem szoktam ezt csinálni, csak valahogy megfogott a tekinteted:) Megkérdezhetem hogy hívnak?
És akkor már megy a beszélgetés. és ez nem tolakodó, ha nem tetszik a csajnak, akkor odébbállsz, ennyi. Én lányként szintén sokszor élem át, hogy egy helyes pasival összetalálkozik a tekintetünk és biztosan tetszünk egymásnak, csak hát én nem fogom leszólítani, a pasi meg nem mer odajönni. én örülnék ha odajönne aki tetszik
Először is: végre egy normális kérdés, és nem önsajnáltatás vagy mások hibáztatása
Másodszor: Én is ugyan azt tudom mondani, mint az egyik előttem szóló. Vagy keress valamilyen ürügyet, vagy egyszerűen mond meg, hogy tudod hogy ez most furán hangzik, de szépnek gondolod, és nincs e kedve beszélgetni veled, vagy találkozni valamikor, esetleg megvárod vele a buszt, akármi :) Tök mindegy, csak ne vesd be az ilyen "csajozós dumákat", mert igazából tök gázak. Legyél őszinte :) Sok sikert!
20/L
Csakugyan nincs a külsőddel semmi gond?
Akkor hogyhogy az 1000-ből egy sem tett egy lépést sem a személyes találkozás felé? Hmm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!