Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ahogy kiteszem a lábam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahogy kiteszem a lábam az utcára, érzem magamon az idegen emberek tekintetét. Miért csak a rosszindulatú, idióta emberek találnak meg?

Figyelt kérdés
Akár hova megyek ,végig mérnek,néznek a pasik ,csajok is ,némelyiken látszik is a rosszindulat. Szőke derékig érő hajam van , ki vagyok tetoválva (teli karok és még itt ott)amelyik pasival pedig nem állok le,büdös k...nak hív ,kezeltessem magam mert nem feküdtem le vele és még utána zaklat is telefonon,minden honnan le is tiltottam ahonnan csak lehet . Lelkileg bántanak.25/L
2017. aug. 11. 20:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

nem tünök agytrösztnek? pedig diplomáztam is :)

jogos,az nem jelent semmit ,csak mert kíváncsi voltam a véleményére,ha már meg szolt a fejem !

igen tudom viselni , csak pozitív visszajelzést kapok az emberektől, pl: dohányboltban meg állítottak,boccs ,kinél varrattál, nagyon szép csaj vagy és neked kimondottan jól áll ;)

2017. aug. 11. 22:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Na ilyen külsővel én is elgyönyörködnék benned, pedig hetero nő vagyok. :D
2017. aug. 11. 22:29
 13/16 anonim ***** válasza:

én is nézem a tetkósokat, mert nagyon érdekel az, hogy milyen tetkó van a testén, karján, stb.

figyelem a formákat, a színeket, a jeleket, gondolkodom, hogy neki ez mit jelenthet, de én inkább művészi szépséget látok benne és semmi rosszindulat nincs bennem, de én például valóban nagyon meg szoktam bámulni a tetkósokat :)

L/25

2017. aug. 12. 09:46
 14/16 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem, honnan tudja a telefonszámodat egy vadidegen.

Átlátszó és átázott ruciban láttam Győrben egy csajszit, pirosra festett fanszőrzettel, az is ott őrjöngött a szökőkútban, hogy miért bámulja minden gyökér.

Ha nem kiabált volna, észre sem veszem, hogy félmeztelenül lubickol, de mivel gyökér vagyok odanéztem én is!

2017. aug. 12. 11:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is néha meg szoktam nézni a tetovált embereket, de nem azért, mert ítélkezek fölöttük, csak mondjuk próbálom kitalálni, hogy milyen emberek, és mit jelenthet a tetoválásuk. Persze azért nem bámulom őket, csak rápillantok :D Szerintem nem mindenki lenéző vagy rosszindulatú, aki megnéz:)
2017. aug. 12. 13:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg: 20 év múlva jóval kevesebben fognak megnézni, 30 év múlva meg még kevesebben....
2017. aug. 12. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!