Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahogy kiteszem a lábam az utcára, érzem magamon az idegen emberek tekintetét. Miért csak a rosszindulatú, idióta emberek találnak meg?
nem tünök agytrösztnek? pedig diplomáztam is :)
jogos,az nem jelent semmit ,csak mert kíváncsi voltam a véleményére,ha már meg szolt a fejem !
igen tudom viselni , csak pozitív visszajelzést kapok az emberektől, pl: dohányboltban meg állítottak,boccs ,kinél varrattál, nagyon szép csaj vagy és neked kimondottan jól áll ;)
én is nézem a tetkósokat, mert nagyon érdekel az, hogy milyen tetkó van a testén, karján, stb.
figyelem a formákat, a színeket, a jeleket, gondolkodom, hogy neki ez mit jelenthet, de én inkább művészi szépséget látok benne és semmi rosszindulat nincs bennem, de én például valóban nagyon meg szoktam bámulni a tetkósokat :)
L/25
Csak azt nem értem, honnan tudja a telefonszámodat egy vadidegen.
Átlátszó és átázott ruciban láttam Győrben egy csajszit, pirosra festett fanszőrzettel, az is ott őrjöngött a szökőkútban, hogy miért bámulja minden gyökér.
Ha nem kiabált volna, észre sem veszem, hogy félmeztelenül lubickol, de mivel gyökér vagyok odanéztem én is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!