Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is úgy érzitek, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is úgy érzitek, hogy a való életben is mindenki annyira negatívan áll az ellenkező nemhez, a társkereséshez, mint ahogy az itt a Gyakoris kérdésekből leszűrődik?

Figyelt kérdés

Itt gyakorin folyton azt olvasom, hogy a nők a pénzre mennek, a gazdag, izmos férfiak kellenek neki. A pasiknak meg csak punci kell, agy nem, ha nőről van szó és amúgy is csak a farkuk után mennek, lenézik a nőket. Megy keresztbe-kasul a másik nem szidalmazása, és úgy általánosan nagyon negatív az egész kategória. Én is írtam már ki kérdést 1-2x valós problémákkal, de a kommentekből csak azt tudtam meg, hogy mekkora egy kva vagyok és mégis mit várok ezután és mégis hogy képzeltem és lehordtak engem a pokolig, miközben egy olyan problémára szerettem volna megoldást találni, amin szerintem az emberek jelentős része életében legalább egyszer keresztülesik. Gondolom az "elkeseredett magasvékony" pasik szólhattak be, ha már a gyakoris sematikus gondolkodásnál tartunk.

Igazából a kérdésem irányultsága nem a gyakorikérdések szidása, hanem csak érdekel a véleményetek, a tapasztalatotok, hogy a való életben is ennyire negatívnak látjátok tényleg ezt az egészet? És tényleg úgy gondoljátok, hogy mindenkit be lehet kategorikusan sorolni és annak megfelelően ítélkezni, hogy akkor ő nem érdemel meg olyan jó csajt/pasit, mert nincs neki akkora melle/farka/pattanásos/lapos/akármi?

Olykor jó feljönni ide olvasgatni kérdéseket, de máskor meg teljesen lehangoló..

2017. okt. 3. 21:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
65%
Élőben nem ilyen őszinték az emberek.
2017. okt. 3. 22:16
 12/26 anonim ***** válasza:
8%

Hála légyen annak, aki a férfiúi örömök

forrását a nő hasadékába helyezte és úgy rendelte,hogy a férfi dárdája nyújtsa a legnagyobb gyönyört a nőnek. Nem adatik meg

a nőnek az öröm és a kielégülés, ameddig a

férfi szerszáma belé nem hatol; és hasonlóképpen a hímtag sem ismer pihenést vagy nyugalmat, amíg be nem nyomul a rések

résén át.

2017. okt. 3. 22:25
 13/26 anonim ***** válasza:
De most miért kell ilyet kérdezni? Nem tudsz te is hisztizni szépen, mint mindenki más?
2017. okt. 3. 22:34
 14/26 anonim ***** válasza:
ha jó helyen keresel, nem futsz bele gyűlölködő példányokba
2017. okt. 3. 22:51
 15/26 anonim ***** válasza:
87%
Mindegy milyen nemű, unom és elegem van a negatív emberekből. Annyira szánalmas, ahogy nyavalyognak. Nincselég bajuk, én elég sok mindent láttam már fiatalkorom ellenére az életben és megtanítottak arra, hogy derűsen fogadjam a kudarcokat is, de legalább ne panaszkodjak folyton. Itt meg mindenki rinyál meg a való életben is. Tudod miért? Mert egoisták nagyon sokan és nem látnak túl saját magukon. Ez a legnagyobb probléma.
2017. okt. 3. 23:08
 16/26 anonim ***** válasza:

Szerintem a valo elet ezerszer jobb a gyknel. Az itt gyakran kitargyalt ur es holgy tipusokkal en meg soha nem talakoztam, csak ismerosok ismeroserol hallottam, hogy egyszer volt egy ilyen parja.

Ezek a kategorizalasok meg neha jogosak, maskor meg szuksegtelenul kegyetlenek es nem teljesen helytalloak. Ez azert van igy, mert mindenkinek mas tanacsra van szuksege, valakinek az egyik tipusu szemlelet hasznal, valakinek a masik. Csak raadas, hogy sokan nem jo szivvel adjak a tanacsot, hanem egy idegen emberen akarjak megtorolni az oket ert serelmeket.

2017. okt. 4. 18:10
 17/26 anonim ***** válasza:

"Engem a való életben is elutasítanak a szüzességem miatt, úgyhogy ja."

Az ilyen jellegű embereket sosem értettem. "Szia, nem lennek kedved egyszer beülni valahova? Ja és amúgy szűz vagyok."

Vagy ezt hogy kell elképzelni? :D

2017. okt. 4. 19:05
 18/26 anonim ***** válasza:
17 tudod, felnőtt embereknél hamar elmegy a téma a szexualitás irányába...
2017. okt. 4. 21:25
 19/26 anonim ***** válasza:
Volt egy 25 éves szűz barátnőm. Mire elment abba az irányba, már beleszerettem. A hamar nem 1-2 randit jelent.
2017. okt. 4. 21:31
 20/26 anonim ***** válasza:
19 lánynál pozitívum a szüzesség, míg férfiaknál 18 felett egyre nagyobb hátrány.
2017. okt. 4. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!