Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt itt a pasik, hogy fiatalon pl ilyen külsővel kihagyták a csajozást, majd 40 évesen dőlni fognak utánuk a huszonéves csajok? Az idő sajnos múlik, és nem úgy ahogy a 90% hiszi, hogy jó irányba változik a dolog (egzisztencia)?
Ekkor nem csajoztak, mert várták az évek múlását, hogy ajd jobb lesz minden.
De (na persze kis túlzással és iróniával) majd ekkor minden nő dőlni fog utánuk. Szerintem az idő senkinek sem dolgozik a javára, hiába hiszi ezt a férfiak 90%-a.
Lol igen, azzal, hogy kiraksz két képet teljesen más emberekről, nagyon jól illusztrálod az öregedés hatásait :D Steve Buscemi már fiatalon is egy ghoul volt, a fenti férfi meg, ha vigyáz magára, 45 évesen is jól fog kinézni.
Kétségtelen, hogy az idő múlásától nem lesz "szebb" egy férfi, de ha nem engedi el magát, akkor a vonzerejéből nem fog veszteni, miközben egyre magabiztosabb és sikeresebb ember válik belőle.
Nyilván ez csak azokra igaz, akik jól csinálják az életüket, a 20 évesen még macsó, de linkeskedő, 30 éves korára pocakot eresztő és pizzafutárként dolgozó ember persze hogy nincs jó helyzetben.
Kérdező te biztos lány vagy még, kislány.
Nos én nemsokára 50 leszek.
Soha nem érdekelt hogy nézek ki, ha folyik rólam az izzadság, vagy kövér vagyok.
Ami érdekelt az a pénz.
És láss csodát, rengeteg dolgot elértem, és így 50 év körül is olyan csajok vesznek körül, hogy néha még a huszonéves fiatal fiúkat is irigykedni látom.
És igen, társkeresőn is fenn vagyok, kinn van a képem a luxusházamról, mednecével és egy garázsos kép, amilyen kocsik ott vannak.
Nos aki komolyabb nő, az tudja ezt nem leeht kihagyni, és válogathatok a jelentkezőkből.
és tudod én addig míg élek, ezt fogom csinálni.
Nézd meg a playboy tulaját az öreg playboyt, azt hiszem én is úgy fogok élni, csak ebben az országban.
na további elméletgyártást.
Azért van, akinek sikerül.
" kinn van a képem a luxusházamról, mednecével és egy garázsos kép, amilyen kocsik ott vannak. "
Na ja, enélkül nem válogathatnál a jelentkezők közül.
Tök mindegy hány éves egy férfi, ha meg tudja fogni a nőt valamivel.
Tetszett már kevésbé jóképű, és kimondottan jóképű férfi is, mindkettő a személyisége miatt!
A két képen nem ugyanaz a férfi van te szerencsétlen. Az utóbbi férfi az A Nagy Lebowski-ban is az abszolút anti-férfi szerepét játszotta, akit még szóhoz sem hagytak jutni. Tudod, "Fogd be a pofád, Donny!"
A fiatal srác képén meg egy határozottan jóképű egyén van.
Akkor mi a kérdés? Linkeljek neked én is egy csúnya kövér 20 éves csajt és egy csinos 35 évest, vagy mit akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!