Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a gond, vagy az ellenkező nemmel?

Figyelt kérdés

Üdvözletem mindenkinek! Olyan kérdésekkel fordulok majd a közeljövőben hozzátok,amik régóta foglalkoztatnak,néha idegesítenek,és sokszor nem kapok rájuk választ! Előmentelben egy kis háttérsztori magamról hiszen a kérdések is magammal kapcsolatban lesznek!

30 éves GY-M-S megyei fiatalember vagyok,7 éve májtranszplantált,ebből kifolyólag alkoholt nem nagyon fogyasztok,dohányozni dohányzom "valamibe megkell halni" címen :) Alapban munkában sikeres,magánéletben kevésbé sikeres vagyok! Van megtakarításom előregondolkodom,állítólag jószívű vagyok,beleadok mindig mindent 1 kapcsolatban,ha úgy látom van jövője,elmondásokból kiindulva rendes,aranyos,odaadó,hűséges,szeretnivaló,őszinte embernek titulálnak,mégsem találok magamnak senkit!Eljárok bulizni,szórakozni,a melóhelyen flörtölök,ismerkedem,barátkozom,kapcsolatokat építek,szeretek kirándulni,moziba járni stb. de valamiért rendre elkerül a szerencse párkapcsolati téren! :)

Akkor a kérdések :

1 : Hol próbáljam meg keresni a Júliámat?

2 : Mit kellene még megtennem annak érdekében,hogy sikeresebb legyek párkeresési téren?

3 : Végső megoldás a költözködés?

4 : Ti mennyi időt vártatok a nagy "Ő"-re?

Előre is köszönöm,,ha végigolvasod! Nem rinyálásból,és nem önértékelési gondokból írtam ki ezt a kérdést,nem muszály elolvasni senkinek,persze úgyis tudom,hogy lesznek "retardok",de sajnos ez a társadalom velejárója! Köszönöm a figyelmet,és azt is ha esetleg válaszolsz a kérdéseimre! :)

2017. okt. 25. 22:28
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Jó,jó.. elnézést,elírtam a muszáJ szavat! De igen vannak negatív dolgaim is,ilyenek pl az,hogy nem vagyok féltékeny,felőlem mehet akivel és amikor akar,néha önző is vagyok,de ki nem!? Sokszor vagyok inkább otthonülős mint szórakozós hangulatban,válogatós vagyok kaja téren,nekem az egzotikus kaják amik nagyon mérvadóak,néha tudok lekezelő lenni másokkal,ha ők is azok velem,vágyom a szeretetre ennél fogva a legtöbbet igénylem a leendő páromtól a törődést,persze egészséges kereteken belül! Igen vannak testi hibáim is,nem vagyok kigyúrt,és a testem striák fedik,sajnos a volt betegségem elég sok bajt okozott,de nem hiszem hogy nem lehetek szerethető,pimaszkodás? Megvan,nem is ezzel lenne a gond.. :) I
2017. okt. 26. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!