Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a gond, vagy az ellenkező nemmel?
Üdvözletem mindenkinek! Olyan kérdésekkel fordulok majd a közeljövőben hozzátok,amik régóta foglalkoztatnak,néha idegesítenek,és sokszor nem kapok rájuk választ! Előmentelben egy kis háttérsztori magamról hiszen a kérdések is magammal kapcsolatban lesznek!
30 éves GY-M-S megyei fiatalember vagyok,7 éve májtranszplantált,ebből kifolyólag alkoholt nem nagyon fogyasztok,dohányozni dohányzom "valamibe megkell halni" címen :) Alapban munkában sikeres,magánéletben kevésbé sikeres vagyok! Van megtakarításom előregondolkodom,állítólag jószívű vagyok,beleadok mindig mindent 1 kapcsolatban,ha úgy látom van jövője,elmondásokból kiindulva rendes,aranyos,odaadó,hűséges,szeretnivaló,őszinte embernek titulálnak,mégsem találok magamnak senkit!Eljárok bulizni,szórakozni,a melóhelyen flörtölök,ismerkedem,barátkozom,kapcsolatokat építek,szeretek kirándulni,moziba járni stb. de valamiért rendre elkerül a szerencse párkapcsolati téren! :)
Akkor a kérdések :
1 : Hol próbáljam meg keresni a Júliámat?
2 : Mit kellene még megtennem annak érdekében,hogy sikeresebb legyek párkeresési téren?
3 : Végső megoldás a költözködés?
4 : Ti mennyi időt vártatok a nagy "Ő"-re?
Előre is köszönöm,,ha végigolvasod! Nem rinyálásból,és nem önértékelési gondokból írtam ki ezt a kérdést,nem muszály elolvasni senkinek,persze úgyis tudom,hogy lesznek "retardok",de sajnos ez a társadalom velejárója! Köszönöm a figyelmet,és azt is ha esetleg válaszolsz a kérdéseimre! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!