Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt még egy barátom sem. Mi lehet a gond? Nem veszem észre a jelzéseket, vagy nem tudom hogyan reagáljak rájuk? Mit tegyek?
Nekem is azt mondta az anyukám meg a nagymamám, hogy milyen szép vagyok, közben meg ronda vagyok.
Te miért nem próbálkoztál ismerkedni?
A kérdés az, hogy szeretnél barátot vagy nem?
Amúgy ennyi magyarázat rövid, hogy segíteni tudjunk.
Akár hazudhattak is azok, akik dícsértek. Amolyan kegyes hazugság, hogy növeljék az önbizalmadat. Szóval ha bejöttél nekik, akkor már ugyan miért nem jöttek össze veled? 😃
És nagyon sokat számít a „kisugárzás”.
Ez tulajdonképpen az önbizalmad, amit önkénytelenül kommunikálsz kifelé testbeszédeden, hanghordozásodon keresztül.
Tehát egy önbizalommal teli nyitott kezdeményező -de külsőre csak átlagos- személy sokkal vonzóbb a férfiaknak, mint egy szürke kisegér, de modelltestű lány. Hiszen utóbbit leszólítani sincs lehetőség.
Tehát ennek a legfontosabb összetevője az önbizalom, és a nyitottság.
Nameg persze neked is keresned kell a lehetőséget, hogy új embereket ismerhess meg. Nyár van, lehet menni diákmunkázni, új hobbikat kipróbálni, koncertekre menni... bárhol, ahol adott a lehetőség társas interakcióra. Nem tudom mennyire vagy benne ilyen dolgokban.. milyen gyakran ismersz meg új embereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!