Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha arra vágyok hogy valaki valóban megmondja mi a gond velem, akkor hova forduljak? =D
Olyan emberhez, akinek szinte mindig igaza van. Szóval, pl. hozzám! :D Lehet, hogy nagyképűen hangzik, de a környezetem simán megerősítheti a dolgot.
DE csak akkor fordulj bárkihez is, ha képes vagy előítéletek és fenntartások nélkül elfogadni az illető válaszát és nem kezded egyből a szokásos "deénnem" meg "aznemigaz" dolgokat. Amíg képtelen vagy az önkritikára, addig teljesen felesleges bárkitől is tanácsokat kérned, úgyis csak kifogásokat fogsz találni.
Olyanhoz, akivel nincs szorosabb kapcsolatod, érzelmek nélkül tudtok egymáshoz viszonyulni és kész megismerni téged. A psychológus jó ötlet. Mivel párkeresésről van szó, egy hozzád hasonló korú ellenkező nemű ember lenne a leghitelesebb véleményforrás. Ha lenne lehetőségünk beszélgetni, én is szívesen és őszintén elmondanám a véleményemet.
Ahogy előttem is írták, a 4 próbálkozás nem sok, valószínűleg csak nem volt szerencséd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!