Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok jó? Vagy mi lehet a gond?
Az a helyzet, mostanában nem volt randevúm, kicsit szomorú vagyok ez miatt. Pedig mindig próbálok a nőknek a kedvébe járni, mit szeret, milyen virágot stb. Mindig olyant próbálok venni-vinni randevúkra ami éppen jó és bejön vagy tetszene neki. De mostanában egyszerűen semmi. Szó szerint 6hónapja nem találtam senkit. Most velem lehet a baj? Külsőmmel? Kinézetemmel? Fogalmam sincsen el nem tudom képzelni. Azt nem mondták azért soha,hogy csúnya lennék vagy túl súlyos ér kövér stb.
Vagy a nők válogatnak ennyire??
Egyébként UI: leírnám, hogy 195cm magas, 82kg~ (mikor mennyi:D ) Változó, sportos alkat. És 22éves vagyok. Fiú. Lehet azért mert túl magas vagyok? Állítólag buknak a nők a magas pasikra vagy mostanában már nem?
Nem kell lesni minden kívánságukat! A nők nem szeretik a "jókisfiús" pasikat. Vedd egy kicsit lazábbra. Foglalkozz a tanulással, munkával, hobbikal. A jó munka/intelligencia szexi. Előbb-utóbb jön egy nő, akinek ezek a dolgok be fognak jönni.
30/nő
Csak olyan növel érezheted magad jól akivel van közös témátok, keress ilyen közeget találd meg milyen valódi szocializálódási rendszerek vannak azon témák mögött amik téged igazán érdekelnek és szórakoztatnak a virtuális tér legyen másodlagos, elsődleges pedig hogy eljárj ezen helyekre és jól érezd magad ismerkedj.
Ez a javaslat még magában foglalja azt is hogy békét kötsz magaddal ha elégedetlen vagy felderíted miben vagy az és azon csiszolsz a javadra.
3-assal ertek egyet.
Egyebkent nőként az a jelszó: egy vidám kiegyensúlyozott nő a vonzó a férfiaknak. A depis nem. Szerintem ez fordítva is így van. ;)
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!