Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem vagyok jó? Vagy mi lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok jó? Vagy mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, mostanában nem volt randevúm, kicsit szomorú vagyok ez miatt. Pedig mindig próbálok a nőknek a kedvébe járni, mit szeret, milyen virágot stb. Mindig olyant próbálok venni-vinni randevúkra ami éppen jó és bejön vagy tetszene neki. De mostanában egyszerűen semmi. Szó szerint 6hónapja nem találtam senkit. Most velem lehet a baj? Külsőmmel? Kinézetemmel? Fogalmam sincsen el nem tudom képzelni. Azt nem mondták azért soha,hogy csúnya lennék vagy túl súlyos ér kövér stb.

Vagy a nők válogatnak ennyire??

Egyébként UI: leírnám, hogy 195cm magas, 82kg~ (mikor mennyi:D ) Változó, sportos alkat. És 22éves vagyok. Fiú. Lehet azért mert túl magas vagyok? Állítólag buknak a nők a magas pasikra vagy mostanában már nem?

2018. máj. 29. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Nekem több mint egy éve nem volt és valószínűleg nem is lesz. El kell fogadni, hogy most így alakult és kész. Majd változik.. nem kell görcsösen keresni vagy akarni mert akkor csak rosszabb lesz.
2018. máj. 29. 19:27
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 amit te írtál ez is egy megoldás, de örökké ezt sem lehet, magányos az ember, senkivel sem beszélget..
2018. máj. 29. 19:29
 3/9 anonim ***** válasza:
73%

Nem kell lesni minden kívánságukat! A nők nem szeretik a "jókisfiús" pasikat. Vedd egy kicsit lazábbra. Foglalkozz a tanulással, munkával, hobbikal. A jó munka/intelligencia szexi. Előbb-utóbb jön egy nő, akinek ezek a dolgok be fognak jönni.

30/nő

2018. máj. 29. 19:47
 4/9 anonim ***** válasza:
33%
Szokásos unalmas picsogás.
2018. máj. 29. 19:53
 5/9 anonim ***** válasza:
63%

Csak olyan növel érezheted magad jól akivel van közös témátok, keress ilyen közeget találd meg milyen valódi szocializálódási rendszerek vannak azon témák mögött amik téged igazán érdekelnek és szórakoztatnak a virtuális tér legyen másodlagos, elsődleges pedig hogy eljárj ezen helyekre és jól érezd magad ismerkedj.

Ez a javaslat még magában foglalja azt is hogy békét kötsz magaddal ha elégedetlen vagy felderíted miben vagy az és azon csiszolsz a javadra.

2018. máj. 29. 19:55
 6/9 anonim ***** válasza:
80%

3-assal ertek egyet.

Egyebkent nőként az a jelszó: egy vidám kiegyensúlyozott nő a vonzó a férfiaknak. A depis nem. Szerintem ez fordítva is így van. ;)

32N

2018. máj. 29. 20:41
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Ez az összeszedetlen szóhalmaz, amit idehánytál, azt jelzi, hogy hiába vagy kedves, aranyos, alapvetően borzasztóan egyszerű ember benyomását kelted. Művelődni kéne, és meglátnád, mi az érték magadban és másokban.
2018. máj. 29. 20:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy depis fajta típusú ember, szóval ez kizárva. :D Általában lazába veszem a dolgokat, a baj néha eléggé túl lazába..
2018. máj. 29. 21:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Sokak szerint a környék egyik legjobb csaja vagyok mégsem randiztam az utolsó szakításom óta ami 3 éve volt. Szerintem mindenkinek eljön majd az ideje. Csak fejlődj, add magad és ne add fel. :) 23/L
2018. máj. 30. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!