Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csendes típusú fiúknak fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csendes típusú fiúknak fog "jutni" barátnő?

Figyelt kérdés

Nem járok társaságba és emiatt úgy érzem, hogy nekem sosem lesz barátnőm, mert nem tudom hol megismerni. Pedig szeretnék. Neten meg ugye szinte lehetetlen ismerkedni, sajnos.

Szerintetek próbáljak belenyugodni, hogy úgy sem lesz senkim? Én nagyon így érzem:(

2018. dec. 14. 21:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

"elmondom azt is, hogy mivel társítják a csendességet..feltételezik, hogy mellé intelligens, hűséges és humoros srác vagy aki egyben határozott is.."

...aztán arra ébrednek, hogy belelóg a kezük a bilibe.

2018. dec. 14. 22:55
 12/19 anonim ***** válasza:
17%
Fog "jutni", de készülj fel rá, hogy dagadt lesz.
2018. dec. 14. 23:07
 13/19 anonim ***** válasza:
81%
A párom intorvertált és én pont így szeretem (én is az vagyok). Neten ismerkedtünk meg. Nem lehetetlen, nem nehéz,csak nem kell feladni. Ennyi.
2018. dec. 15. 00:26
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Rossz a felfogás. A nő nem egy termék, amit osztogatnak. Jutni nem fog. Akkor lesz nőd, ha szerzel. Cselekvéssel, nem várakozással.
2018. dec. 15. 00:27
 15/19 anonim ***** válasza:
69%

#6: na, te az a típus vagy, aki a férfiaknak nem kell.

Elég sok nő keres magának introvertált férfit, viszont járni semmi nem jár senkinek. Azért tenned is kell, hogy legyen barátnőd.

2018. dec. 15. 01:54
 16/19 anonim ***** válasza:

#1 Bírom ezt a szöveget az intro- meg extravertáltakról... Hogy a nőknek csak a nagydumás extravertált pasik kellenek. Ugye tudod hogy emberektől függ,és nem nőtől vagy férfitól?

Másrészt meg vannak introvertált nők,sőt a legtöbb ilyen. Gondolj már bele,egy szégyenlős,visszahúzódó lánynak mégis hogy a halálba lenne vonzó egy nagydumás pasi akit minden lány körülrajong? Hát messzire elkerüljük az ilyeneket..Kiver a víz tőlük.

2018. dec. 15. 16:17
 17/19 anonim ***** válasza:
Én 31 vagyok, mégcsak egy randim sem volt, nem hogy barátnőm. Vannak barátaim, némelyik 20 évnél régebben barát, tehát emberileg személyiségemmel nincs egetverő probléma. Persze havercsajok voltak, de senki nem akart többet. Tehát ez nem szociális esetlenség vagy ilyesmi. Egyszerűen nem vagy elég jóképű. Többször láttam, hogy aki jól néz ki (arcra főleg, nem a kondi számít), ahhoz a csaj ment oda felszedni a srácot. Tehát senki ne magyarázza, hogy csak kezdeményezni kell. Én kezdeményeztem eleget, lettek barátságok, de a párkapcsolathoz sajna ennél több kell. Neten tényleg nem lehet ismerkedni, 2 éve lapozgatom a csajokat, sosincs match (utóbb kipróbáltam a mindenki jobbra elvet, akkor sincs. ) (31/F)
2018. dec. 15. 16:28
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha keres magának, persze. De csak úgy nem fognak hozzádobni egyet.

Én is csendes, szerény, szelíd pasast akartam mindig is. Csak leggyakrabban olyanok találtak meg, akiknek arc van, mögötte meg semmi.

2018. dec. 15. 18:52
 19/19 anonim ***** válasza:
17.: ez már csak igy vam, az élet nem igazsagos. Amit tehet, hogy magadból kihozod a legtöbbet. Mas meg mással küzd, pl buta és nem tudja elvégezni az iskolát. Mindnekinek meg vam a maga keresztje
2018. dec. 16. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!