Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csendes típusú fiúknak fog "jutni" barátnő?
Nem járok társaságba és emiatt úgy érzem, hogy nekem sosem lesz barátnőm, mert nem tudom hol megismerni. Pedig szeretnék. Neten meg ugye szinte lehetetlen ismerkedni, sajnos.
Szerintetek próbáljak belenyugodni, hogy úgy sem lesz senkim? Én nagyon így érzem:(
"elmondom azt is, hogy mivel társítják a csendességet..feltételezik, hogy mellé intelligens, hűséges és humoros srác vagy aki egyben határozott is.."
...aztán arra ébrednek, hogy belelóg a kezük a bilibe.
#6: na, te az a típus vagy, aki a férfiaknak nem kell.
Elég sok nő keres magának introvertált férfit, viszont járni semmi nem jár senkinek. Azért tenned is kell, hogy legyen barátnőd.
#1 Bírom ezt a szöveget az intro- meg extravertáltakról... Hogy a nőknek csak a nagydumás extravertált pasik kellenek. Ugye tudod hogy emberektől függ,és nem nőtől vagy férfitól?
Másrészt meg vannak introvertált nők,sőt a legtöbb ilyen. Gondolj már bele,egy szégyenlős,visszahúzódó lánynak mégis hogy a halálba lenne vonzó egy nagydumás pasi akit minden lány körülrajong? Hát messzire elkerüljük az ilyeneket..Kiver a víz tőlük.
Ha keres magának, persze. De csak úgy nem fognak hozzádobni egyet.
Én is csendes, szerény, szelíd pasast akartam mindig is. Csak leggyakrabban olyanok találtak meg, akiknek arc van, mögötte meg semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!