Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csendes típusú fiúknak fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csendes típusú fiúknak fog "jutni" barátnő?

Figyelt kérdés

Nem járok társaságba és emiatt úgy érzem, hogy nekem sosem lesz barátnőm, mert nem tudom hol megismerni. Pedig szeretnék. Neten meg ugye szinte lehetetlen ismerkedni, sajnos.

Szerintetek próbáljak belenyugodni, hogy úgy sem lesz senkim? Én nagyon így érzem:(

2018. dec. 14. 21:31
1 2
 1/19 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
38%

"A csendes típusú fiúknak fog jutni barátnő?"

Őőő... nem.

"Szerintetek próbáljak belenyugodni, hogy úgy sem lesz senkim?"

Őőő... igen.

Tanuljátok már meg, hogy a nőknek semennyire sem vonzó, ha egy férfi inkább introvertált, mint extrovertált.

2018. dec. 14. 21:33
 2/19 anonim ***** válasza:
72%

Rinya helyett inkább fejleszd magad, és ne légy gyáva kilépni a komfort zónádból.

" Neten meg ugye szinte lehetetlen ismerkedni, sajnos."

Lassan 6 éve vagyok együtt párommal, akit neten ismertem meg.

És hogy akarsz barátnőd? Ja, tudom, azt várod, hogy a sült galamb majd csak úgy a szádba röpüljön, úgy, hogy neked semmilyen erőbefektetést nem kell csinálnod.

Apukád ilyen példát mutatott neked?

2018. dec. 14. 21:34
 3/19 anonim ***** válasza:
31%
Ha az általad fent leírt tünetegyüttes a szociális nyomorékságot (kapcsolatteremtési alapkészségek teljes hiányát) takarja, akkor ne nagyon reménykedj.
2018. dec. 14. 21:34
 4/19 anonim ***** válasza:
29%
"Jutni" nem fog, nincsenek kvóták, sem szánalomdíj. Egy kompetitív környezet van, ahol neked kell vonzónak lenned, és úgy viselkedned mint aki képes elvarázsolni, meghódítani, és megtartani valakit, aki melletted még százezer másikból is választhat. 21. század van, egy lány inkább van egyedül évekig, mint egy lúzerrel. Vagy inkább tart fenn pár szexkapcsolatot igazi férfiakkal (szerencsére :D)
2018. dec. 14. 21:45
 5/19 anonim ***** válasza:
33%

ne aggódj, a fenti megmondóembereknek fogalmuk sincs arról, hogy léteznek olyan lányok is akiknek te vagy a csúcs..

igen a csúcs, nem pótlék hanem az ideál, az álom..léteznek ilyen lányok, sokan..

elmondom azt is, hogy mivel társítják a csendességet..feltételezik, hogy mellé intelligens, hűséges és humoros srác vagy aki egyben határozott is..

csak nyugodtan!

25F

2018. dec. 14. 21:58
 6/19 anonim ***** válasza:
63%

#5 Mutass már egy nőt, akinek határozatlan, tesze-tosza, önbizalomhiányos férfi kell.

Abban viszont egyetértünk, hogy intelligens, humoros, határozott jellemeknek elég jó esélyük van a lányoknál, ha a kérdező ilyen lenne, nem itt keseregne.

2018. dec. 14. 22:08
 7/19 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem tanítani kéne az ilyen tiniknek a suliban, hogy ezen ne rinyáljanak ennyit, mert mindenkinek jut barátnő/barát. Az első pár kérdéstől előjöttek az én tinédzser emlékeim, és együttérzés volt bennem. De így ma a 989988909898987665788489. rinyálós, világfájdalom, "senkinek se kellek", "így nincs értelme az életemnek" kérdést olvasva erről, már nem ezt érzem, hanem idegbajt.
2018. dec. 14. 22:11
 8/19 A kérdező kommentje:

6-os

"ha a kérdező ilyen lenne, nem itt keseregne."

Ha figyelmesen elolvastad volna a kérdésem akkor nem írnál hülyeséget!

2018. dec. 14. 22:12
 9/19 anonim ***** válasza:
37%

kedvesem, hatos!

nyilvánvaló, hogy nem vagy tudatában annak, hogy most nekem, csendes srácnak próbálod megmagyarázni, hogy a csendességem nem felemelt hanem életképtelenné tett..öreg hiba..:(

tudod van az a magasszintű karrier amivel már nem szoktak dicsekedni..:(

a sebezhetőség szexi..bárki, bármit mond

2018. dec. 14. 22:13
 10/19 anonim ***** válasza:
80%

#6 Bocs, de nekem az ilyenek tetszenek, szóba se állnék másmilyennel. Hányok az öntelt, nagyhangú ripacsoktól.

Fog jutni, csak ne rinyálj, mert az férfiatlan.

2018. dec. 14. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!