Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csendes típusú fiúknak fog "jutni" barátnő?
Nem járok társaságba és emiatt úgy érzem, hogy nekem sosem lesz barátnőm, mert nem tudom hol megismerni. Pedig szeretnék. Neten meg ugye szinte lehetetlen ismerkedni, sajnos.
Szerintetek próbáljak belenyugodni, hogy úgy sem lesz senkim? Én nagyon így érzem:(
"A csendes típusú fiúknak fog jutni barátnő?"
Őőő... nem.
"Szerintetek próbáljak belenyugodni, hogy úgy sem lesz senkim?"
Őőő... igen.
Tanuljátok már meg, hogy a nőknek semennyire sem vonzó, ha egy férfi inkább introvertált, mint extrovertált.
Rinya helyett inkább fejleszd magad, és ne légy gyáva kilépni a komfort zónádból.
" Neten meg ugye szinte lehetetlen ismerkedni, sajnos."
Lassan 6 éve vagyok együtt párommal, akit neten ismertem meg.
És hogy akarsz barátnőd? Ja, tudom, azt várod, hogy a sült galamb majd csak úgy a szádba röpüljön, úgy, hogy neked semmilyen erőbefektetést nem kell csinálnod.
Apukád ilyen példát mutatott neked?
ne aggódj, a fenti megmondóembereknek fogalmuk sincs arról, hogy léteznek olyan lányok is akiknek te vagy a csúcs..
igen a csúcs, nem pótlék hanem az ideál, az álom..léteznek ilyen lányok, sokan..
elmondom azt is, hogy mivel társítják a csendességet..feltételezik, hogy mellé intelligens, hűséges és humoros srác vagy aki egyben határozott is..
csak nyugodtan!
25F
#5 Mutass már egy nőt, akinek határozatlan, tesze-tosza, önbizalomhiányos férfi kell.
Abban viszont egyetértünk, hogy intelligens, humoros, határozott jellemeknek elég jó esélyük van a lányoknál, ha a kérdező ilyen lenne, nem itt keseregne.
6-os
"ha a kérdező ilyen lenne, nem itt keseregne."
Ha figyelmesen elolvastad volna a kérdésem akkor nem írnál hülyeséget!
kedvesem, hatos!
nyilvánvaló, hogy nem vagy tudatában annak, hogy most nekem, csendes srácnak próbálod megmagyarázni, hogy a csendességem nem felemelt hanem életképtelenné tett..öreg hiba..:(
tudod van az a magasszintű karrier amivel már nem szoktak dicsekedni..:(
a sebezhetőség szexi..bárki, bármit mond
#6 Bocs, de nekem az ilyenek tetszenek, szóba se állnék másmilyennel. Hányok az öntelt, nagyhangú ripacsoktól.
Fog jutni, csak ne rinyálj, mert az férfiatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!