Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig megkapom, hogy túl csendes vagyok és szerintem ezért dobtak legútobb is, de már belefáradtam a színészkedésbe akkor most mit tegyek?
Egy koncerten megismerekedtem majd később randiztam egy 16 éves lánnyal és 4 napig bírtam játszani a nagymenő beszédes csávót, de a végén elfogytak a mondani/kérdezni valóim és a lány ezt megérezte és lekoptatott.
Én tudom, hogy egy átlagos lány nem vágyik ilyen emberre, mint én. Okolhatnám a szüleimet, a xar gyerekkoromat, sulis éveket.
De már annyira nem érdekel... csak egy normális lányt szeretnék kifogni.
A normális, sőt kb minden lánynak a nagydumás srácok imponálnak, mert bennük látják meg a férfit. Ezt te magad is jól tapasztalhattad.
Egyik megoldás lehet, ha megpróbálod a férfias jegyeket beépíteni a személyiségedbe. Persze ehhez sok gyakorlás is kell.
Ha viszont úgy érzed, hogy ez túl sok energiabefektetést igényel, akkor hagyd a fenébe, inkább koncentrálj csak a saját életedre, amiket te egymagad szeretsz csinálni, aztán csaj meg lehetőség majd valamikor egyszer lesz.
Lehet, hogy te is ronda vagy és nem akarják égetni magukat...
Ilyen modorral mire számítasz?
Nem vagyok álomcsávó de 10/5-6 saccolom magam, és 10/6-7 lánnyal randiztam, tetszettem neki a barátnője szerint.
Meg nem egy olyan lányt ismerek aki, totál csak átlagos és annyira stílusos és hagyja magát jól érezni, hogy mindig van barátja.
Bocs de ez van, egy ful ronda emberrel aki még nem is tetszik nem fogok összeálni.
És lehet hülyén hangzik, de nem ez a módórom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!