Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen csávókra vágynak az "egyéjszakás nők"?
Az a problémám, hogy akikkel összehoz a sors, azok mind már az elején kimondják, hogy komoly kapcsolatot szeretnének. És engem ez annyira zavar, hogy nem is találkozok utána velük.
Viszont akiket szeretnék, az egyéjszakás nők, ő velük sosem sikerül semmi. Milyennek kéne lennem? Külsőre, Belsőre? Még ha csúnya nő is, van aki csúnya de egy menetre jó lenne.
Nem tudom lekomunikálni ezt vagy nem tudom mi lehet a baj.
Pedig 26 éves vagyok, jól nézek ki. Focizok, egy irodában dolgozok, nem is keresek szarul.
Igaz anyámmal lakok, de mint írtam nem kell nekem komoly kapcsolat.
Viszont szeretnék szexelni, minél többet minél több féle nővel.
Nem kérnék bírálatot. Inkább ötletet, hogy mégis hol kéne keresgélni.
Mert hideg kiráz, mikor leszögezi a nő, hogy ő pedig komoly kapcsolatot keres. Szeretkezni akar stb. Én pedig kőkeményen dugni. Ezek a tények. Sajnos nem találok rá megoldást. Bízom benne tud valaki segíteni. Vagy az ellenkező nemből, vagy egy tapasztaltabb férfi aki már túl van ezen a szakaszán az életének.
26 F
"Én pedig kőkeményen dugni. "
TUdod, egy nő a legritkább esetben élvezi ezt egy idegentől, és ha nem maga ellensége, akkor nem is fog belemenni egy ilyen alkalmi szexbe.
A nőknek az egyájszakásnál is fontos, hogy figyeljenek rájuk, ne cak megdugják őket, és a legtöbbjüknek igen pontos radarja van, hogy tudják, kitől mire számíthatnak. Rólad is érzik, ezért nem találsz partnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!