Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen csávókra vágynak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen csávókra vágynak az "egyéjszakás nők"?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy akikkel összehoz a sors, azok mind már az elején kimondják, hogy komoly kapcsolatot szeretnének. És engem ez annyira zavar, hogy nem is találkozok utána velük.

Viszont akiket szeretnék, az egyéjszakás nők, ő velük sosem sikerül semmi. Milyennek kéne lennem? Külsőre, Belsőre? Még ha csúnya nő is, van aki csúnya de egy menetre jó lenne.

Nem tudom lekomunikálni ezt vagy nem tudom mi lehet a baj.

Pedig 26 éves vagyok, jól nézek ki. Focizok, egy irodában dolgozok, nem is keresek szarul.

Igaz anyámmal lakok, de mint írtam nem kell nekem komoly kapcsolat.

Viszont szeretnék szexelni, minél többet minél több féle nővel.

Nem kérnék bírálatot. Inkább ötletet, hogy mégis hol kéne keresgélni.

Mert hideg kiráz, mikor leszögezi a nő, hogy ő pedig komoly kapcsolatot keres. Szeretkezni akar stb. Én pedig kőkeményen dugni. Ezek a tények. Sajnos nem találok rá megoldást. Bízom benne tud valaki segíteni. Vagy az ellenkező nemből, vagy egy tapasztaltabb férfi aki már túl van ezen a szakaszán az életének.

26 F

2018. dec. 14. 15:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%
Havi 200 ezerért találsz sugar baby-t, heti 1-2 alkalomra simán.
2018. dec. 14. 16:29
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
Én nem vagyok " egyéjszakás nő" ,soha nem is volt benne részem, de ha muszàly lenne akkor nem" csávót" keresnék,,hanem férfit! :)
2018. dec. 14. 16:40
 13/19 anonim ***** válasza:
66%
De te mit gondotlál, majd neked ingyenes ürítőedények sorakoznak? Ingyen használati tárgyak, hogy te jól érezd magad, miközben nem fektetsz bele semmit?
2018. dec. 14. 17:24
 14/19 anonim ***** válasza:
67%
Az alkalmi szex a legjobban kinéző férfiak kiváltsága, mert értük versenyeznek a nők könnyű szex-szel és másképp labdába sem tudnának rúgni. A nők tisztában vannak, egy igazán jó pasit nem lehet megváratni. A többi férfit viszont a nők keményen megizzasztják a szexért, ha egyáltalában hajlandóak lefeküdni velük.
2018. dec. 14. 17:59
 15/19 anonim ***** válasza:
67%
gyere csillagom én lefekszek veled ha nem zavar a farkam!
2018. dec. 14. 18:45
 16/19 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező! Szerintem a külsőd egy rakás fos, így nyugodtan beállhatsz a sor végére. Tudod, több százezer férfi ábrándozik a szexről, még azok is, akik kapcsolatban élnek. Hoppácska...
2018. dec. 14. 22:29
 17/19 anonim ***** válasza:
29%
250+faért megsúgom a titkot!
2018. dec. 14. 22:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Ehhez nagyon jól kell flortolni tudni és nem csak sima baráti beszélgetéseket folytatni a nőkkel. Fél kell tudni korbacsolni az érzelmeiket. Plusz rengeteg önfejlesztő munka, karizmatikussag, humor, spontaneitas, határozottság, hatalmas önbizalom. Sok szerencsét.
2019. jan. 27. 15:44
 19/19 anonim ***** válasza:

"Én pedig kőkeményen dugni. "

TUdod, egy nő a legritkább esetben élvezi ezt egy idegentől, és ha nem maga ellensége, akkor nem is fog belemenni egy ilyen alkalmi szexbe.

A nőknek az egyájszakásnál is fontos, hogy figyeljenek rájuk, ne cak megdugják őket, és a legtöbbjüknek igen pontos radarja van, hogy tudják, kitől mire számíthatnak. Rólad is érzik, ezért nem találsz partnert.

2019. jan. 27. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!