Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vélekednek erről egyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vélekednek erről egyes fiúk így?

Figyelt kérdés

Nem egytől hallottam már, hogyha a lány belemegy az alkalmiba, szexkapcsolatba vagy bármilyen más testi dologba, amikor nincs kapcsolatban, akkor csak kihasználják szegényt, sajnálja az ilyen lányokat.

Az eszébe se jutott senkinek se, hogy lehet, hogy élvezi, nem akar semmi komolyat, ehhez van kedve? Vagy ez csak a berögződött kulcs-zár hülyeség miatt van, hogy a nő nem szexelhet kénye-kedve szerint, míg a férfiak igen?

Én se sajnálom az olyan srácokat, akik mindig más lánnyal vannak. Ha nekik így jó, az az ő dolguk.

A válaszaitokat előre is köszönöm!

2018. júl. 8. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez mindenkinek a saját személyes dolga hogy kivel mit csinál és milyen céllal. Attól hogy mert valakivel csak kavart/lefeküdt nem biztosíték,bizonyíték hogy rossz ember. Én is kipróbálnám szívesen milyen egy ilyen alkalmi de nem olyan ember vagyok akinek menne érzelem nélkül szeretkeznie. Szóval ez nem bélyeg csak szükségletei voltak illetve vannak igényei amit ki akart próbálni.
2018. júl. 8. 15:46
 2/3 anonim ***** válasza:
82%
Azt tudom csak hogy nem romlik egy nő értéke attól, hogy belemegy alkalmi szexbe és egy férfi egzisztenciája sem növekszik attól ha sok nővel feküdt le. Számomra.
2018. júl. 8. 15:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos sokan a nőket segédeszköznek tekintik feleségként is h nem kell élveznie csak szétennie,nincs miről beszélni..
2018. júl. 8. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!