Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vélekednek így az ember az olyan nőkről, akiknek nagyon minimálisan fontos a külső?
27 éves csinos nőnek mondanak. Szerintem nem fontos a külső, nyilván picit fontos, azért ne legyen igénytelen, ne legyen nagyon kigyúrt, ne legyen agyon varrva, de egyébként nem foglalkozok a külsőségekkel.
Egyik barátnőm mutatta a társkeresőn lévő férfiakat és bizony a 90%-a megfogott valami miatt szinten kép alapján. A mostani barátom is eléggé macis, el van hízva, de a szeme megtetszett.
Ami szomorú, hogy ismerőseim, barátaim, mind ufónak néznek. Olyanokat halottam vissza, hogy igénytelen lennék, ízlésficamos vagyok, nincs minden rendben az önértékelésemmel, hová tettem a szemem stb..
Kit érdekel mindez, ha boldog vagy a párkapcsolatban...
Ha meg tényleg aggasztanak ezek a szövegek, akkor viszont neked is fontos a külső, csak nem ismered be.
Ha szerinted minden oké veled, szard le.
Ha szerinted is gáz van veled, változtass.
Vagy most szidnunk kell a barátaidat, és isteníteni téged?
Hasonlóan gondolkodom, és én el szoktam magyarázni, hogy attól, hogy külsőben valamivel alacsonyabban van a léc, attól még nagyon is igényes vagyok: ugyanis a külsőn kívül minden más téren nagyon magasak az elvárásaim. Nálam egyszerűen mások a prioritások.
És majd 20-30 év múlva, amikor a külsőcentrikusak párja egy vén trotty lesz, aki minden, csak nem vonzó, akkor azok az értékek, ami alapján én választottam társat még mindig érvényesülni fognak...
Szerintem, neked is fontos a külső:) Ami más, neked nem az a fontos, mint sok más embernek, mit sugall a média.
Nem állsz be a sorba az a baja a többieknek.
Megnézed a médiát, kik a menők és te is olyan pasit akarsz, akkor mindenki normális nőnek fog tartani. Na de így, hogy egyéni ízlésed van, ami más mint a többieké????? Ne is csodálkozz, hogy UFÓ-nak néznek.
Én is hasonló vagyok, nyilván megvan a határ nálam is, de túl tudok lépni azon, ha a másik nem pont az esetem külsőre. Számomra vannak ennél sokkal, de sokkal fontosabb dolgok is.
A tapasztalat beszél belőlem, többször szerettem meg olyan embert, akiről első ránézésre azt gondoltam, hogy inkább kihagynám.
Egyébként az itteni válaszolókon sem egyszerű kiigazodni, sokaknak szemlátomást ellenszenves a mentalitásunk, de közben arról is folyamatosan megy a panaszkodás, hogy milyen felszínesek a mai nők. Most akkor mi van? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!