Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van esélye egy olyan nőnek, akinek számtalan egyéjszakás (fűvel-fával), kalandjai voltak, hogy normális feleség, netán anya váljék belőle? Meg lehet e bízni benne? Vagy továbbra is hajtja a vére? Ismertek olyan nőt, aki, képes volt felállni?
Itt vagyok én példànak.
34 éves vagyok, 17 éves korom óta élek szexuàlis életet.Szàmtalan kalandom is volt.
Van egy 9 éves gyerekem, kapcsolatban élek, és nem érdekel màs férfi a pàromon kívül.
ohm, miert is lesz kur**bol a legjobb feleseg? akik komoly kapcsolatokban voltak mindig is, azoknak tobb tapasztalatuk van arrol, hogyan oldjak meg a konfliktusokat, problemakat, alkalmazkodjanak a masikhoz, hogyan csiszoljak ossze az eletuket, tervezzenek, stbstb.
a k**va meg csak d**gott ossze-vissza, nem nagyon latom, milyen tulajdonsagot szedhet fel egy no ezaltal, ami egy parkapcsolatot vagy hazassagot eros alapokra helyezne.
tenyleg erdekel, milyen logikai osszefugges van emogott a mondas mogott. :D talan mert kieltek magukat, es mar nem gondolkoznak megcsalason, mert kiegtek. de egy normalis no enelkul is huseges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!