Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy az első egyéjszakás kalandom után bűntudatom van, olcsónak és értéktelennek érzem magam?
Figyelt kérdés
2014. dec. 20. 19:49
1/10 anonim válasza:
Igen az,mert legalább van bűntudatod.
2/10 anonim válasza:
Ezek szerint az értékrended, az erkölcsi normáid rendben vannak. Örülj neki. És ha ez van, akkor többet nem csinálsz ilyet, egyszer kipróbáltad, nem jött be.
4/10 anonim válasza:
Szerintem nem kell, hogy szarul érezd magad. Szükséged volt rá, megkaptad, pont.
5/10 anonim válasza:
Azért van ez, mert olcsóvá és értéktelenné tetted magad.
De szerencséd van, a mai társadalom nagy része ezt le fogja ... szóval nem fog vele foglalkozni. Aki erkölcsösebb és foglalkozik a múltaddal is, annak nem fogsz kelleni e miatt,v agy csak rossz szemmel nézi majd.
Szóval attól függ, honnan nézed.
6/10 A kérdező kommentje:
Eddig mindegyik kapcsolatomban az volt, hogy én irányítottam, én szántam meg, hogy mikor állok készen. De ez a srác nagyon nyeregben érezte magát, és bevallom, hogy megszeppentem. Egyáltalán nem akartam vele lefeküdni még, de valahogy elérte, hogy mégis. Ilyet még nem tapasztaltam és most az önbizalmam a béka segge alatt van. A srác össze akar velem járni és igent mondtam, teljesen össze vagyok zavarodva, kicsúszott a lábam alól a talaj és olyan személyisége van, ami miatt egyszerűen nem tudok nemet mondani.
2014. dec. 20. 20:08
8/10 A kérdező kommentje:
*én szabtam meg
2014. dec. 20. 20:13
9/10 anonim válasza:
Akkor ez nem is egyéjszakás, hanem szexkapcsolat. Az meg szerintem nem olyan gáz. Ebben a férfiben valószínűleg sokminden van, amire vágysz, még akkor is ha a kapcsolathoz való hozzáállása nem a "legtökéletesebb" Nekem is volt már ilyen, aki teljesen megrészegített, ezzel nehéz mit kezdeni, mert néha nem rossz beleveszni egy ilyenbe (nekem évekig tartott)... Ha nincs barátod, akkor ezzel nem ártasz senkinek. Ettől nem vagy értéktelen, legfeljebb egy kicsit gyenge. De ezért szerintem ne ítélkezzen senki.
10/10 anonim válasza:
Ha így érzed, ne csináld.
A szexkapcsolat lényege, hogy mindkét félnek jó legyen. Testileg. Lelkileg meg csak egy jóleső, "jóllakottság" érzés.
Értem én, hogy belezuttyantál ebbe a fiúba és abban reménykedsz, ha néha jól megrak, majd hú de beléd szeret, vagy ha nem ez, akkor akkora lepedőakrobata, hogy nem tudsz neki ellenállni. De rosszul is elsülhet és akkor ott maradsz elhagyva, megalázva, nulla önértékeléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!