Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van esélye egy olyan nőnek, akinek számtalan egyéjszakás (fűvel-fával), kalandjai voltak, hogy normális feleség, netán anya váljék belőle? Meg lehet e bízni benne? Vagy továbbra is hajtja a vére? Ismertek olyan nőt, aki, képes volt felállni?
Mert màr eleget "élt", kiszórakozta magàt, nem vonzza az új.
Kalandozott annyit, hogy màr ne érezzen késztetést a kalandokra.
Abban van valami, amit az előttem író is ír: mivel bőven tapasztalt, lehet, hogy kevésbé vonzza egy potenciális partner izgalma majd, mivel ő ezeket már megélte, megtapasztalta.
Ugyanakkor, ez csupán egyetlen tényező, más személyiségjegyek sokkal döntőbbek ennél: ahogy más írta, pl akik tartós kapcsolatban vannak is helyt tudnak állni, szóval nyilvánvalóan nem önmagában ezen a tényezőn múlik.
De pl elgondolkodhatsz olyanokon, hogy hogy áll a megcsaláshoz és a szexhez, milyen értékrendje van? Vagy volt? Az ok, hogy sok kalandja volt, de rendszeresen meg is csalta a pasikat? Egyáltalán ő maga monogám-e, vagy eleve letojja és hülyeségnek tartja? Mennyire stabil személyiség? Én úgy látom, hogy azok mennek könnyebben félre, akiknek nincs rendben az önbizalmuk, önbecsülésük, és külső megerősítések kellenek állandóan, de hiányzik pl a kontroll, amitől megállnának egy bókbál vagy flörtnél.
A libidónak, meg annak, hogy képes magát kontrollálni, nincs köze egymáshoz.
Vagy szerinted csak a prűd nők, akik nem szexelnek sokat, lesznek hűséges feleségek? És hogyha valaki akar szexelni, akkor ez már azt jelenti, hogy nem tudja magát irányítani, hanem a libidója hajtja?
Ezt úgy hívják kérdező, hogy kva-madonna szindróma és te ebben szenvedsz.
nem ertek egyet teljesen. furcsa kovetkezteteseke vonsz le, pl kur***va = nemprud. nem k**rva = prud.
ez nem igaz. k***va az, aki fuvel-faval fekszik le. semmi koze ahhoz, hogy szeret szexelni. miert mondom ezt? mert ha szeretsz szexelni, akkor meg logikusabb lepes is az, hogy szerezz 1-2 allando szexpartnert, igy mindig garantalt egy minosegibb szex (jobb valakivel, aki kiismer, mint egy reszeg kaland, nem?).
en speciel nagyon keves ferfival szexeltem nagyon sokat. szeretem a szexet, prudtol messze allok, de nem fekudnek le sok ferfival. miert?
1) nemi betegsegek. egyertelmuen nagyobb esellyel kapsz el, ha 200 ferfival szexelsz, mintha csak 5tel tenned, de rendszeresen.
2) kevesbe elvezetes, mivel semmit sem tudnak rolad, nem is erdekled oket talan, csak elmennek hamar es ennyi volt neked.
3) tobbre tartom magam annal, hogy mindeki belem marthassa a f***kat kedvere.
4) a legtobb ferfi viselkedese taszito, ahogy allat modjara liheg ott neked, hogy meg akar d***gni.
es nyilvan lehetne meg millio okot felhozni. lenyeg a lenyeg, az nem jelenti, hogy valaki prud, ha nem k***va.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!