Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek egyéjszakás kalandjuk van többnyire, vagy pár hónapig tartó kapcsolatuk, azok még vannak ezzel elegedve? Nem vágynak valami másra? Vagy ez teljesen normális a mai fiataloknál? És akinek van már párja, miért hajt rá más fiúra/lányra?
Nekem ez volt az életem, aztán exemmel 2 évet voltam együtt. Még vagy 6 évig nem akarok komoly párkapcsolatot.
23/F
Nekem általában egyéjszakásaim vannak, mert szeretem az újdonság varázsát, szeretek új embereket megismerni. Néha van, hogy szerelmes is leszek, aztán ebből vagy lesz több, vagy nem, de én mindkét esetben boldogan élem az életem :)
21N
Volt alkalmi es 10 eves is.
Mai fiatalok nincsenek, illetve 100 eve is voltak.
Semmi erdekes nincs abban, hogy fiatalok vagyunk. Mjndig igy volt.
"Nekem általában egyéjszakásaim vannak, mert szeretem az újdonság varázsát, szeretek új embereket megismerni."
az milyen "mókás" lesz, amikor majd ezektől a fasziktól a sorozatos 1éjszakások során összeszedett nemi betegségek vagy egy terhesség is megjelennek nálad... és nem, a gumi nem véd meg mindentől és mindig.
olvass utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!