Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen csávókra vágynak az "egyéjszakás nők"?
Az a problémám, hogy akikkel összehoz a sors, azok mind már az elején kimondják, hogy komoly kapcsolatot szeretnének. És engem ez annyira zavar, hogy nem is találkozok utána velük.
Viszont akiket szeretnék, az egyéjszakás nők, ő velük sosem sikerül semmi. Milyennek kéne lennem? Külsőre, Belsőre? Még ha csúnya nő is, van aki csúnya de egy menetre jó lenne.
Nem tudom lekomunikálni ezt vagy nem tudom mi lehet a baj.
Pedig 26 éves vagyok, jól nézek ki. Focizok, egy irodában dolgozok, nem is keresek szarul.
Igaz anyámmal lakok, de mint írtam nem kell nekem komoly kapcsolat.
Viszont szeretnék szexelni, minél többet minél több féle nővel.
Nem kérnék bírálatot. Inkább ötletet, hogy mégis hol kéne keresgélni.
Mert hideg kiráz, mikor leszögezi a nő, hogy ő pedig komoly kapcsolatot keres. Szeretkezni akar stb. Én pedig kőkeményen dugni. Ezek a tények. Sajnos nem találok rá megoldást. Bízom benne tud valaki segíteni. Vagy az ellenkező nemből, vagy egy tapasztaltabb férfi aki már túl van ezen a szakaszán az életének.
26 F
Próbáld a türelmi zónában!
A hozzáállásoddal ott is nehéz dolgod lesz!
#1, nem k.rvákat keres
Szórakozóhelyen, máshol nem igazán
Akkor lássuk a tényeket:
"Szeretkezni akar stb. Én pedig kőkeményen dugni."
"szeretnék szexelni, minél többet minél több féle nővel."
"nem is keresek szarul."
Nagyon jó. Akkor le tudod tenni azt a nagyjából 15-20ezret az asztalra/alkalom az erre szakosodott nőknek, és mindenki megkapja, amit akar.
Gondoltam hogy lesz egy két nagyokos aki megmondja a tutit.
15/ óra, ha csak 3 naponta szexelsz akkor is 150 be fáj, és az már durva. Nem akarok rákapni, hogy napi szinten menjek oda.
Szeretőt keresek nem prostit.
Na meg az csak egy megjátszott semmi, egy illúzió.
Megjátszott semmi, egy illúzió? Miért mi vagy te magad? Te valami valódi EMBER vagy? Valódi érzésekkel, valódi vágyakkal?
Az való neked, te is pont annyira vagy illúzió, mint ők. Árnyéklény!
18 körüli lányok bulihelyeken amúgy, ha alakítasz a stílusodon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!