Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon sok nő mondja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sok nő mondja, hogy azért hagyta el a barátja az első szex után, mert ez volt célja. Mire alapozzátok ezt?

Figyelt kérdés

Tudom hogy provokatív a kérdés, de komolyan érdekel a nők véleménye. Férfiként egészen máshogy látom ezt a helyzetet. Ha lefekszem valakivel akkor mindig van egy elvárás a másik féllel szemben, készülsz rá, fantáziálsz előtte, elképzeled majd milyen érzés lesz. lehet hogy valakit ez a készülődés izgat fel, de szerintem ez káros, mert olyan piedesztálra emeli a másik felet aminek nem tud megfelelni.

Sok nővel folytattam már erről vitát és szentül meg voltak győződve arról, hogy csak arra kellettek a partnerüknek. Szerintem ha valaki 3-4 hónapot udvarol a barátnőjének az nem csak szexet akar, de ha az első szex után lelép, akkor a szex sem működött úgy ahogy várta volna. Ha valakivel jól működik a szex de a személyiségük nem passzol össze, akkor is szokott lenni folytatás, max szeretői viszonyba megy át. Mi erről a véleményetek?

2018. dec. 11. 14:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%
Aki azt várja az elsö szextöl, hogy lepedöakrobata legyen a nö, az hivatásost válasszon!!!!
2018. dec. 11. 17:42
 12/13 anonim ***** válasza:
"Aki azt várja az elsö szextöl, hogy lepedöakrobata legyen a nö, az hivatásost válasszon!!!!"---TÉVES, azok is csak a hátukon fekszenek!!!!
2018. dec. 11. 21:04
 13/13 3.14159265357989 ***** válasza:

Hát az a helyzet, hogy közvetlen tapasztalatom nincs, de egyszer kiírtam ide egy kérdést, és az egyik válaszban kb pont egy ilyen esetet írtak le.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Itt a 28-as számút keresd, tényleg van ilyen (én bízom abban, hogy az illető őszinte volt és nem csak kitalálta, miért is tenné?).

És ami full megdöbbentő, az az 1 éves várakozás.

Láthatod amúgy, itt is a kedves #1-es írta, hogy ő meg a haverjai miket csinálnak. Nyilván nem minden pasi ilyen, de létezik a jelenség. Ha mondjuk a csaj eleve tudja, hogy milyenek a szándékai, és az első-második-harmadik után vége, akkor tök oké. Egyébként meg rohadtul nem korrekt, valaki érzéseivel játszani szándékosan, csak azért, hogy szórakoztasd magad, hát... én nem mondom, hogy emberi hulladék az ilyen, mert lehetnek egyéb értékei is, de nagyon nem fair, és szerintem jó lenne erre egy pszichológus. (meg az is lehet, hogy olyan szinten csalódott a női nemben, hogy "ez a bosszúja". csak hát nem mindegy, hogy kin csattan, lehet, hogy valaki megérdemli, de lehet, hogy az illető totál nem... viszont ha valakinek az a felfogása, hogy "az összes nő egyforma, pfejj", akkor az ő szemében nyilván nagyon is logikus viselkedés. emellett persze mindenki más látja, hogy ostoba általánosítás ez a kijelentés, de hát :D)

Egyébként, bár nincs közvetlen tapasztalatom, de többnyire ostobaságnak tartom, hogy egyetlen valami alapján ítéljük meg a másikat (egy találkozás, egy randevú, egy "együttlét", egy vásárlás, egy filmválasztás, stb). [Büszkeség és balítélet, ez a könyv is kb erről szól] Nagyon maximum akkor lehet egy tapasztalat alapján megítélni, ha az tényleg azt mutatja, hogy a felek baromira nem illenek össze, de ez szerintem nagyon ritka. Pl. egy állatvédő és egy állatkínzó esete. De ez is nagyon sarkalatos. A bölcs ember kivár szerintem. :)

2018. dec. 12. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!