Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok nő mondja, hogy azért hagyta el a barátja az első szex után, mert ez volt célja. Mire alapozzátok ezt?
Tudom hogy provokatív a kérdés, de komolyan érdekel a nők véleménye. Férfiként egészen máshogy látom ezt a helyzetet. Ha lefekszem valakivel akkor mindig van egy elvárás a másik féllel szemben, készülsz rá, fantáziálsz előtte, elképzeled majd milyen érzés lesz. lehet hogy valakit ez a készülődés izgat fel, de szerintem ez káros, mert olyan piedesztálra emeli a másik felet aminek nem tud megfelelni.
Sok nővel folytattam már erről vitát és szentül meg voltak győződve arról, hogy csak arra kellettek a partnerüknek. Szerintem ha valaki 3-4 hónapot udvarol a barátnőjének az nem csak szexet akar, de ha az első szex után lelép, akkor a szex sem működött úgy ahogy várta volna. Ha valakivel jól működik a szex de a személyiségük nem passzol össze, akkor is szokott lenni folytatás, max szeretői viszonyba megy át. Mi erről a véleményetek?
Én, mindig megmondom az első pár szex után, csak azt akartam.
Mi ez a 3-4 hónap? Ennek simán dupláját is. Ismerőseim is ezt csinálják. Az egész addig érdekes, még nincs szex. Addig kihivás csak.
Van egy öcsém, meg fiú haverjaim, szóval pontosan tudom, hogy igenis van az a típus, aki a mennyiségre megy. Az érdekes is lenne, ha 20-30 csajból mind csalódást okoz az ágyban, azért nincs folytatás.
De ha én pattintom le első szex után a pasit, mert kicsi a cerka, gyorstüzelő, nem szeret nyalni, vagy önző, akkor én vagyok a ku.rva, akinek adnia kell még esélyt, hátha jobb lesz.
"Egészen sok férfi barátom, ismerősöm van, beszélgettünk ilyenekről, volt, hogy mesélték, hogy baromira tetszett a csaj, tényleg nagyon vágytak rá, de olyan volt, mint egy darab fa, el is vesztette a varázsát egyből."
Sajnos ebben sok igazság van. Elég sok csaj áll úgy a szexhez, hogy "majd a férfi csinál mindent"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!