Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők mit tennétek, ha éppen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mit tennétek, ha éppen az első szexre készülnétek az új párotokkal, amikor észrevennétek, hogy a kukija csak 8cm?

Figyelt kérdés
Dobnátok vagy még szexelnétek vele egyet és aztán dobnátok? Vagy beérnétek ilyen kevéssel is?

2018. júl. 4. 09:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a párom tehát szeretem, emiatt nem dobnám. Megpróbálnánk különböző technikákat de lehet nem is kellene mert hiába kissebb a szerszáma még lehet nagyon jól használja. Kis pisztollyal is öltek már :D

Persze ha hosszútávon nem tudunk semmit kezdeni ezzel plusz ő állandóan ezen feszengene akkor az valószínűleg véget vetne a kapcsolatnak.

21L

2018. júl. 4. 09:30
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
En nemtom ezt hogy kell elképzelni.. meglatom es egybol tudom,hogy jaj ez csak 8centi? Vagy vonalzoval varom es lemerem szex elott?
2018. júl. 4. 09:42
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
A vonzó és a vízmérték alapfelszereltség az éjjeliszekrényen. Ha nem áll eléggé meredeken felfelé, repül!
2018. júl. 4. 09:48
 4/13 anonim ***** válasza:
48%

#2 Nem, csak mondjuk látod, hogy kicsi.

Őszintén szólva velem nem lenne második alkalom, ugyan szűk vagyok meg pici meg minden, de nekem nagy kell, hogy élvezni tudjam. Ha kicsi, akkor úgy nyögök közben, hogy igazából csak megjátszom, mert nemis érzek semmit :D Nekem így nem működne.

22L

2018. júl. 4. 09:51
 5/13 anonim ***** válasza:
29%

Utolsó velem is van! Az első dolog is pici (10-13 cm) szerszámnal esett meg, és bár rohadtul fájt elsőre, kvázi semmit sem éreztem. A többi alkalmakkor sem. Pedig a barátom 3 lökés után elment, és azt mondta szűk vagyok.

Aztán lett egy másik barátom, neki 18 centis volt, na azt már éreztem.

Szóval én adnék neki próbát, de ha nem jön össze, akkor nem. Nekem a sz*x fontos összetevője a párkapcsolatban.

2018. júl. 4. 13:09
 6/13 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem több esélyt is adnék, mert nem lennék képes egyik napról a másikra megválni valakitől, akit egészen addig bírtam. Ehhez pszichopatának kell lenni. De hazudni sem fogok: engem elég tágra szabtak odalenn. A szüzességemet is véres jelenetek és fájdalom nélkül veszítettem el, mert nagyon ki tudok tágulni. Nagy vagyok, na. Szóval hiába volna bennem jó szándék és türelem, a férfiak kedvenc kulcs-zár hasonlata ilyenkor is működik, nem csak amikor nekik kedvez. Tudom nem ez a politikailag korrekt álláspont, de szerintem a szerelem nem győz le mindent, úgyhogy egy bizonyos idő után, ha már minden pózt kipróbáltunk és mégsem érzek semmit akkor elbúcsúznék tőle.
2018. júl. 4. 14:15
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha a pasi szimpi, lent is szimpi. Ha nem, akkor ott sem. Tapasztalat.
2018. júl. 4. 15:37
 8/13 anonim ***** válasza:
23%
8 centi lankadtan, de ez simán nőhet 13 centisre is mereven, az meg már teljesen okés méret :)
2018. júl. 4. 16:10
 9/13 A kérdező kommentje:
Mereven 8 centi. Ha valaki farokméretből beszél, akkor a merev farokméretről beszél. A lankadt senkit sem érdekel.
2018. júl. 4. 16:19
 10/13 anonim ***** válasza:
8 centi nagyon kicsi, én szakítanék vele.
2018. júl. 4. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!