Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mit tennétek, ha éppen az első szexre készülnétek az új párotokkal, amikor észrevennétek, hogy a kukija csak 8cm?
Mivel a párom tehát szeretem, emiatt nem dobnám. Megpróbálnánk különböző technikákat de lehet nem is kellene mert hiába kissebb a szerszáma még lehet nagyon jól használja. Kis pisztollyal is öltek már :D
Persze ha hosszútávon nem tudunk semmit kezdeni ezzel plusz ő állandóan ezen feszengene akkor az valószínűleg véget vetne a kapcsolatnak.
21L
#2 Nem, csak mondjuk látod, hogy kicsi.
Őszintén szólva velem nem lenne második alkalom, ugyan szűk vagyok meg pici meg minden, de nekem nagy kell, hogy élvezni tudjam. Ha kicsi, akkor úgy nyögök közben, hogy igazából csak megjátszom, mert nemis érzek semmit :D Nekem így nem működne.
22L
Utolsó velem is van! Az első dolog is pici (10-13 cm) szerszámnal esett meg, és bár rohadtul fájt elsőre, kvázi semmit sem éreztem. A többi alkalmakkor sem. Pedig a barátom 3 lökés után elment, és azt mondta szűk vagyok.
Aztán lett egy másik barátom, neki 18 centis volt, na azt már éreztem.
Szóval én adnék neki próbát, de ha nem jön össze, akkor nem. Nekem a sz*x fontos összetevője a párkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!