Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat elején mennyire kiábrándító egy nőnek, ha a szex nem jó és első alkalomnál nem azt "kapja" amire számított?
Velem nemrég esett meg. Mivel nem csak szexre vágytam, hagytam neki még időt. 4 hónap után sem javult a helyzet annyit, hogy velemaradjak. Legközelebb a felét sem várom ki. Ha nincs összhang, nem fogtok összecsiszolódni.
Egyedül korai magömléssel tudnék kibékülni, ha nincs kémia, vagy merevedési gond van egy hónap után hagyom az egészet, mielött jobban megszeretem a srácot, és akkor már valóban fájni fog.
Nekem a legtöbb pasival az első szex nem volt nagy szám. Volt akivel a második se volt jó, azzal nem foglalkoztam tovább, de volt, akivel a másodiknál már nem volt gond egyáltalán.
Mondjuk attól függ, milyen volt az első. Ha csak kínos, vagy nem passzolunk össze, az javítható, de az, ha az egyik fél nem csinál semmit, vagy önző, vagy nem találja meg a lényeget, az már mondjuk szerintem felejtős :D
Azért ennyire nem kell szigorúnak lenni, hogy első alkalomra minden úgy menjen mint a karikacsapás. :O
A lányok is rá szoktak ám parázni a dolgokra, szégyenlősebbek, nehezebben oldódnak ami ugyanúgy megölheti a hangulatot. Plusz minden nőnek máshogy a jó és ezt nem valami könnyű egyből kitapasztani.
Azért az első szex a férfiaknak sem szokott nagy szám lenni. Egyébként pedig a problémák és a megoldásuk is mindkét félen múlik, ezért kicsit gyerekes a felelősséget állandóan a férfiakra hárítani.
Ha nem jó, és a nő nem azt "kapja", amire számított, az bizony az ő hibája is.
Voltunk. Hát elsőre nagyon kínosan éreztem magam és nagyon nem úgy ment, ahogy akartuk. A srác kérdezte, hogy jó volt-e... Mondtam neki, hogy nem akarok hazudni. De szétölelgettem és "vigasztaltam" és mondtam, hogy nem ezen múlik, minden párosnak össze kell szoknia. Valahol sajnáltam és nem akartam, hogy megalázónak érezze a helyzetet, mikor tényleg nagyon kitett magáért a randijainkon és úgy odafigyelt rám... Sokat beszélgettünk erről, sokszor esetlenkedtünk még közben is... Nem volt szűz, vagy hű, de ügyetlen (az sem lett volna baj) csak totál másképp csinálta, mint ami nekem tetszik, vagy amihez én szoktam.
Lehet, hogy ha egy ilyen "iszunk és megyünk szobára" dolog lett volna, akkor ez döntötte volna el, hogy nem akarok vele többet találkozni, de akkor 3 hónapja randizgattunk és egymás nyakán lógtunk. Addigra már egy listányi közös tervünk volt és alig vártuk, hogy találkozzunk. A csóknál működött a kémia, az ágyban eleinte nem. Aztán 3-4x még bénáztunk meg csiszolódtunk és minden király. Az ember nem engedi csak úgy el azt, akinél azt érzi, hogy alig várja, hogy találkozzanak. Lehet, hogy jobb lett volna, ha a szex is jól megy elsőre, de így sem volt rossz. És sokkal bennsőségesebb lett onnantól a kapcsolatunk, hogy ezt meg tudtuk oldani és el tudtuk egymásnak mondani, hogy mitől tartunk, mit szeretünk, hogyan jó... Talán ha minden megy elsőre, sosem beszélgetünk ilyesmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!