Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valakik interneten ismerkednek meg, és úgy indul el a kapcsolatuk, és csak később találkoznak élőben?
Egy időben ismerkedtem interneten és nekem az a tapasztalatom, hogy bármennyire is mélyül el a virtuális beszélgetés, az élő találkozáskor akkor is vadidegen ember áll velem szemben. Hiába ismerem a gondolatait, érzéseit, értékrendjét: akkor, ott szembesülök először azzal, hogy milyen a kisugárzása, a gesztusai, a hangja, a mozdulatai, stb.
Volt már, hogy ennek alapján is kialakult a vonzalom, de ennek az ellenkezője is előfordult.
igen sok ismerősöm talált társat interneten
szerencse kell hozzá!
Sajnos én nekem nem volt szerencsés,kitartóan kerestem keresem a társam :(
Nekünk második alkalommal volt szex.
De azt tudni kell hogy a nő elég nyitott ilyen téren.
Egyszer, vagy négy hónapig beszélgettünk.
Távolság, 500 kilométer. Végül is, megegyeztünk, megyek és lesz szex is. Utána még két évig,minden második hétvégét együtt töltöttük. Végül, több ezer kilométerre költöztek:(((
Mi úgy ismerkedtünk meg, 1000km. Fél évig chat, aztán találkoztunk (ment haza munkaügyben meg családhoz).
Első két alkalommal sétáltunk, beszélgettünk - kb. hajnali négyig, és harmadik alkalommal lefeküdtünk.
Aztán nemsoká ment vissza, onnantól pedig fél évig ingázás a két ország között, kb. háromhetente, most pedig már együtt élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!