Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, ha egy társkereső oldalon, egyébként szimpatikus úriember (47éves) 2-3 nap csetelés után kijelenti, hogy első randin csók másodikon szex, különben ne is folytassuk (magam 42 vagyok)?
Az ilyennel ne is foglalkozz, annyit se érdemel, hogy reagálj erre a tahó kijelentésére. Azért az ember elvárná, hogy egy közel 50 éves férfi ne egy tini szintjén mozogjon, de hát ez van. A társkeresőkön amúgy szerintem ritka a normális ember.. Az egyiknek olyan elvárásai vannak, hogy akár le is törölheti magát, mert a büdös életben nem fog olyan embert találni, a másiknak meg alap, hogy első randin van minden és ezt még van képe ki is jelenteni.. Figyelj, legalább nem árul zsákbamacskát, ettől függetlenül az ilyen mehet a levesbe.
Lehet hogy nagyon haladunk előre a korral, de ami sok, az sok. Az megint más, ha mindkét fél benne van és így alakulnak a dolgok, de azt hogy ezt előre ki is jelenti. Szánalmas egy kicsit, pláne egy ennyi idős férfitól.
Úgy fenyegetőzik, mintha sokat vesztenél vele, hogy nem ismered meg becses személyét.
A helyedben megírnám, hogy itt hagyjuk abba. Nem (csak) az irreális elvárásai miatt, de nehogy már utasításba adja, mikor fekszel le vele. Arrogáns, önző gyökér. Nem csoda ha nincs senkije.
Azt nem írta, hogy harmadik már nem lesz, mert csak szex partnert keres?
Nyugodtan mondhatod neki, hogy rendben a dolog. Csak győzze kivárni a második (vagy akár az első) randit. Mert az sohanapján lesz.
Nyugi, nem vagy maradi! Bár van akiknél így megy. El tudom képzelni, akadnak olyan emberek, akiknél ez így működik. Szerencsére vagyunk még páran "maradiak".
(Azt csak halkan merem kérdezni, nem poénnak szánta az úriember?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!