Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, ha egy társkereső oldalon, egyébként szimpatikus úriember (47éves) 2-3 nap csetelés után kijelenti, hogy első randin csók másodikon szex, különben ne is folytassuk (magam 42 vagyok)?
Szánalmas hogy ilyen elvárásai vannak, ez az ő szegénységi bizonyítványa.
Milyen érdekes, annyira nem volt gerinces, hogy rögtön első üzenetváltások alkalmával közölje ezen elvárását, vagy adatlapjára beírja...
Ilyen elvárása van, de gerince nincs ezt felvállalni elsőre úgy tűnik.
Megjegyzem, én azért kaptam beszólást lánytól, mert "első randin nem történt semmi" és "nem tudja van -e értelme ismét találkozni". :-)
Harminc évesek voltunk...
Nem te vagy a maradi. Ez a pasi nem is társat keres, hanem csak dugni akar.
Én kitalálnék valami szivatást neki.
De legalább őszinte volt.
Elég célirányos hozzáállás az biztos.....
És Ő mit nyújt cserébe? Ez itt a kérdés?!!!!
Ha tartós partnert keresel, akkor hanyagoljad az ilyen hirdetéseket...
38F
Ez a típus nálam az "akkor bässzál egyedül dobozban landol".
Még egyetemen egy csoporttársam másik csoportba járó ismerőse hívott el randizni és amúgy tök jó fej, normális srác volt, rendesen vonzónak is tartottam, egészen addig, míg a randi első 10 perce után el nem kezdett arra célozgatni, hogy majd én fel fogok menni utána hozzá és vadul átkeféljük az éjszakát. Nem azt mondom, nem vagyok konzervatív, ha megkívánok valakit, akkor én nem fogom vissza magam ilyen jelmondatokkal, hogy hisz ez még csak az első randi stb. de bakker, azért egy dugásban én is részt veszek, mielőtt eldönti, hogy csináljuk, mi lenne, ha kivárná, hogy egyáltalán akarom-e vele? Szerintem azóta se érti a szerencsétlen, hogy miért léptem le olyan gyorsan és miért nem vettem fel neki többet a telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!