Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az első pár randin kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az első pár randin kell legyen szex, akkor miért nem kell olyan nő aki x emberrel szexelt már? Mi ebben a logika?

Figyelt kérdés

Elég sokszor olvasni férfiaktól, hogy az első pár randin ha nincs szex, akkor továbbálnak. Viszont azt is sokszor olvasni, hogy ha egy nő x számú pasival szexelt, akkor ribi és nem kell. Ez az x férfiként változhat.

Akkor mi a megoldás? A nő ne randizzon annyit? Mert ha mindegyik randiján szexel, akkor ez könnyen kiadhat egy szép számot. Nyilván attól függ, hogy ez a randis szex után mennyi férfi akar még tovább randizni vele . A férfiak jó része nem arról híres, hogy szex után is marad. Sőt vannak olyanok, akik ha lefekszik velük a nő onnantól már kiábrándulnak belőle mert "könnyen odaadta magát". (Holott ezzel a logikával a férfi is könnyen odaadta magát a nőnek.)

2018. júl. 24. 12:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%

Gondolom két különböző csoport írja, az egyik lazábban áll a szexhez, a másik meg konzervatívabb.

Persze vannak, akik szerint a férfinak oké lefeküdni bárkivel, a nőnek meg nem, de hát beteg embereket meg úgyse lehet megérteni, nem kell velük foglalkozni.

2018. júl. 24. 12:23
 2/20 anonim ***** válasza:
66%
A kettős mérce a "logika" benne.A nő szexel 40 hímneművel, a férfi 60 nőneművel, az előbbi ribi lesz, az utóbbi ász a férfiak szerint.
2018. júl. 24. 12:27
 3/20 anonim ***** válasza:
43%

Alapvetően a férfi számára (többnyire) érték az, ha egy nő kevés férfival volt előtte. Ebbe viszont nyilván senki sem számolja bele magát, csak a többi férfit. Ergo az nem gond - sőt -, ha egy nő vele lefekszik.

A siránkozás pedig, hogy kettős mérce, stb, igazából felesleges. A nőknek is szívük joga lenne az olyan pasikat preferálni, akik kevés nővel voltak. De ez (többnyire) nem így van. Mást részesít előnyben a két nem, ennyi.

2018. júl. 24. 12:29
 4/20 anonim ***** válasza:
19%
Visszatérve a kettős mércére: logikai hiba azt nézni, hogy a férfiak szerint király-e az, aki sok nővel volt, hiszen nem a férfiak véleménye határozza meg egy férfi értékét, hanem a nőké. Nos, a nők szerint is király az, aki sok nővel volt, úgy tűnik.
2018. júl. 24. 12:33
 5/20 anonim ***** válasza:
89%

"Nos, a nők szerint is király az, aki sok nővel volt, úgy tűnik."

Ha ez így lenne, akkor még most is férjnél lennék...a volt férjem a fél országot megdugta mellettem.Valamiért mégsem tudtam értékelni a tevékenységét.

2018. júl. 24. 12:37
 6/20 anonim ***** válasza:
90%

"Nos, a nők szerint is király az, aki sok nővel volt"

Ezt még egy nőtől se hallottam, és nem is tapasztaltam eddig. Nem tudom, mifelénk nem divat a falu csődörétől elalélni...

2018. júl. 24. 12:39
 7/20 anonim ***** válasza:
16%

Ismét egy logikai hiba: melletted, azaz megcsalásról beszélsz. A kérdés a múltbéli kapcsolatokról szól.

Le lehet pontozni, igazából nem különösebben érdekel.

2018. júl. 24. 12:40
 8/20 anonim ***** válasza:
6%

"Ezt még egy nőtől se hallottam, és nem is tapasztaltam eddig. Nem tudom, mifelénk nem divat a falu csődörétől elalélni..."

Akkor nem tök mindegy, hogy a pasik hogy vélekednek az ilyen férfiakról? Őket sem érdekli, hogy a nők hogy tekintenek az olyan nőtársaikra, akik sok/kevés férfival voltak.

2018. júl. 24. 12:41
 9/20 anonim ***** válasza:

Természetesen tök mindegy nekem, hogy a pasik mit gondolnak az ilyen csődörökről... Hol írtam, hogy engem érdekel ez? Nem én tettem fel a kérdést :D

2018. júl. 24. 12:44
 10/20 anonim ***** válasza:
Nos, valakik kőkeményen lepontoztak nullára...
2018. júl. 24. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!