Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az első pár randin kell legyen szex, akkor miért nem kell olyan nő aki x emberrel szexelt már? Mi ebben a logika?
Elég sokszor olvasni férfiaktól, hogy az első pár randin ha nincs szex, akkor továbbálnak. Viszont azt is sokszor olvasni, hogy ha egy nő x számú pasival szexelt, akkor ribi és nem kell. Ez az x férfiként változhat.
Akkor mi a megoldás? A nő ne randizzon annyit? Mert ha mindegyik randiján szexel, akkor ez könnyen kiadhat egy szép számot. Nyilván attól függ, hogy ez a randis szex után mennyi férfi akar még tovább randizni vele . A férfiak jó része nem arról híres, hogy szex után is marad. Sőt vannak olyanok, akik ha lefekszik velük a nő onnantól már kiábrándulnak belőle mert "könnyen odaadta magát". (Holott ezzel a logikával a férfi is könnyen odaadta magát a nőnek.)
Gondolom két különböző csoport írja, az egyik lazábban áll a szexhez, a másik meg konzervatívabb.
Persze vannak, akik szerint a férfinak oké lefeküdni bárkivel, a nőnek meg nem, de hát beteg embereket meg úgyse lehet megérteni, nem kell velük foglalkozni.
Alapvetően a férfi számára (többnyire) érték az, ha egy nő kevés férfival volt előtte. Ebbe viszont nyilván senki sem számolja bele magát, csak a többi férfit. Ergo az nem gond - sőt -, ha egy nő vele lefekszik.
A siránkozás pedig, hogy kettős mérce, stb, igazából felesleges. A nőknek is szívük joga lenne az olyan pasikat preferálni, akik kevés nővel voltak. De ez (többnyire) nem így van. Mást részesít előnyben a két nem, ennyi.
"Nos, a nők szerint is király az, aki sok nővel volt, úgy tűnik."
Ha ez így lenne, akkor még most is férjnél lennék...a volt férjem a fél országot megdugta mellettem.Valamiért mégsem tudtam értékelni a tevékenységét.
"Nos, a nők szerint is király az, aki sok nővel volt"
Ezt még egy nőtől se hallottam, és nem is tapasztaltam eddig. Nem tudom, mifelénk nem divat a falu csődörétől elalélni...
Ismét egy logikai hiba: melletted, azaz megcsalásról beszélsz. A kérdés a múltbéli kapcsolatokról szól.
Le lehet pontozni, igazából nem különösebben érdekel.
"Ezt még egy nőtől se hallottam, és nem is tapasztaltam eddig. Nem tudom, mifelénk nem divat a falu csődörétől elalélni..."
Akkor nem tök mindegy, hogy a pasik hogy vélekednek az ilyen férfiakról? Őket sem érdekli, hogy a nők hogy tekintenek az olyan nőtársaikra, akik sok/kevés férfival voltak.
Természetesen tök mindegy nekem, hogy a pasik mit gondolnak az ilyen csődörökről... Hol írtam, hogy engem érdekel ez? Nem én tettem fel a kérdést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!