Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az első pár randin kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az első pár randin kell legyen szex, akkor miért nem kell olyan nő aki x emberrel szexelt már? Mi ebben a logika?

Figyelt kérdés

Elég sokszor olvasni férfiaktól, hogy az első pár randin ha nincs szex, akkor továbbálnak. Viszont azt is sokszor olvasni, hogy ha egy nő x számú pasival szexelt, akkor ribi és nem kell. Ez az x férfiként változhat.

Akkor mi a megoldás? A nő ne randizzon annyit? Mert ha mindegyik randiján szexel, akkor ez könnyen kiadhat egy szép számot. Nyilván attól függ, hogy ez a randis szex után mennyi férfi akar még tovább randizni vele . A férfiak jó része nem arról híres, hogy szex után is marad. Sőt vannak olyanok, akik ha lefekszik velük a nő onnantól már kiábrándulnak belőle mert "könnyen odaadta magát". (Holott ezzel a logikával a férfi is könnyen odaadta magát a nőnek.)

2018. júl. 24. 12:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én a 4-es válaszod pontoztam le, azért, mert egyszerűen nem igaz, amit írsz.

De előbb még nem úgy volt, hogy nem érdekel téged a lepontozás? :D

2018. júl. 24. 12:48
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Logikai hiba?A tegnapi nő, a következő napra már csak a múlt része volt számára.De akkor válaszolok erre is.Nem, nem értékelem a sok nőt fogyasztó(tott) férfiakat, soha nem is értékeltem.Az, aki mindenkibe beleteszi, az nekem nem férfi, csak egy üzekedő kan.
2018. júl. 24. 12:49
 13/20 anonim ***** válasza:
67%

A százalékom szempontjából nem érdekel, a csordaszellem megjelenéseként igen érdekes jelenség, viszont.

Utolsó: engem is csaltak meg nők. Most akkor vetítsem ki a gyűlöletemet több milliárd emberre?

2018. júl. 24. 12:51
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
61%-os hol olvastál olyat, hogy gyűlölöm a férfiakat?Nem írtam ilyet sehol sem.Azt írtam, nem tartom férfiaknak az ilyen típusú embereket, de gyűlölet nincs bennem feléjük.Egyszerűen nem foglalkozom velük.
2018. júl. 24. 12:53
 15/20 anonim ***** válasza:
13%

Ez is egyfajta mutató. Ha egy nő sok férfival szexelt randik alkalmával, de egyetlen férfi sem maradt utána az jelezheti azt, hogy nem túl sok dolog van benne ezen kívül. Ha olyan a nő akkor eléggé meg tudja fogni a pasit első együttlét után úgy, hogy ne akarjon lelépni.

Ha pedig a nő szánt szándékkal él hedonista életet az azért nem tetszik mert férfiként erre max. prostikkal van lehetőség (ami ugyanúgy nem tetszik a nőknek).

2018. júl. 24. 12:58
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy randi meg kapcsolat számomra arról szól, hogy 2 fél: a férfi és nő egyezteti az elvárásait és igényeit, mindegyik szembesíti a másikkal a meggyőződéseit, de senki sem erőlteti rá a másikra a magáét.

Úgy sajnálom az ilyen kis bizonytalan emberkéket, akit annyira furdal az ellenkező nem véleménye és hozzáállása, mintha saját véleményük nem lenne...... Szomorú.

Honnan a fenéből veszed, hogy “kell”? Mit kell? Ki mondta ezt? Legyenek saját elveid, aszerint élj, ilyen egyszerű; nem értem, hogy mire keresel megoldást?????

Én is randiztam már olyan pasikkal, akiknek természetes az első randim a szex, megmondtam, hogy nekem nem az, aztán léptem, ennyi. Miért kellene annyira befolyásoljon engem más véleménye, saját kapcsolataihoz való hozzáállása? Ebben mi a logika? Elvileg a kapcsolat arról szól, hogy hasonló gondolkodású párt keresel. Ha már első randin ekkora nézeteltérésbe ütköztök, akkor nem érdemes foglalkozni vele.

2018. júl. 24. 13:20
 17/20 anonim ***** válasza:

Szeritem kérdező itt két igen eltérő nemi szerepet próbálsz gondolatban összehasonlítani és ez alapján logikát keresni benne.

De két külön nemi szerephez külön megítélés is társul.

Így nem összevethető logikailag. Vagyis ha mégis megteszed akkor ahogy írtad logikátlanságot fogsz benne találni.

Egy pasi mindig kész a szexre fizikálisan. Így az ő dolga részben hogy várjon és bizonyítsa a nőnek hogy tud várni, meg azt hogy ő az igazi, meg hogy egymással passzolnak stb, stb.

A nő pedig próbára teszi (nem mindig tudatosan) a pasit a fentiekről. Ő válogathat, a pasinak ki kell használni az adódó alkalmat.

Az hogy a pasi lelép szex után, pedig megint biológiai, hiszen az evolúció erre készteti, a fajfenntartás megtörtént.

De mivel emberek vagyunk nem lehet mindent ebből levezetni!!!

Tehát egy pasi nem fog lelépni, akkor ha érzelmileg megfogtad, netán szerelmes, ha nincs neki más alkalom, ha csodás volt a szex, ha olyan a neveltetése, elkölcse.

És ha meg akar nyugodni hogy nem ejtett teherbe.. :)

2018. júl. 24. 14:10
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Azért kell, hogy felmérjék a férfiak, milyen jó a nő az ágyban. Hoszzútávú kapcsolatban ez elég fontos. Nem várhatod el, hogy veled maradjanak, ha sz4r veled a szex!

Az hogy sok emberrel volt már vki, nem cska azér baj, mert rengeteg f4sz volt benne, hanem azt is jelentheti hogy sz4r vele a szex, különben megtartották volna hosszabb távra. Ilyen egyszerű. Miért kell nektek mindent túlkomplikálni.

2018. júl. 24. 14:27
 19/20 anonim ***** válasza:

3as válasza: "A nőknek is szívük joga lenne az olyan pasikat preferálni, akik kevés nővel voltak. De ez (többnyire) nem így van."

Látod kérdező, ez teljesen igaz. Ne beszélj ezekután 2ős mércéről. Ti ugyanezt csináljátok.

2018. júl. 24. 14:30
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Úgy beszéltek, mintha csak a férfi dobhatná a nőt. És ha első vagy második randin lefekszenek, de a 10.-en kiderül, hogy amúgy alkoholista, agresszív, vagy csak simán egy bunkó a pasi és a nő dobná, akkor nem teheti meg, mert akkor növel egy kis.aszott számot?

Ja, tudom persze a nő hibája, mert rosszul választott, hiszen mindenki nőnek jósnak kell lennie, itt ez az álláspont.

2018. júl. 24. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!